Svi su opsednuti lančićem lika iz serije „Normal People“

Lifestyle 03. jun. 202017:10
Podeli:
Normal people
Normal people; Foto: Profimedia.rs

Lančić iz serije "Normal people" koji nosi glavni lik, a tumači ga glumac Pol Meskal je iz neobjašnjivih razloga postao toliko popularan da je dobio svoju Instagram stranu koju je zapratilo 176.000 ljudi.

Pol Meskal i sam kaže da je popularnost lančića koji nosi u seriji bila poslednja stvar koju bi očekivao.

Radi se o srebrnom lancu brenda „Argos“, sasvim običnog dizajna koji je iz nepoznatih razloga oduševio publiku i o kom se pošto je serija emitovana postao glavna tema na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Pol, koji glumi Konela Valdrona, je iskoristio trenutak da učini nešto dobro. On je jedan od svojih lančića, sličan onom iz serije donirao i uspeo da skupi 55.000 evra za humanitarnu organizaciju „Pieta House“ koja obezbeđuje besplatnu terapiju ljudima sa suicidalnim mislima.

„Nisam očekivao takav odziv. To pokazuje koliko su lančić i serija popularni. Očigledno je da sam van sebe i večno zahvalan svima koji su donirali novac“, rekao je Meskal.

View this post on Instagram

Drip, drip, drip #connellschain ?

A post shared by Connell Waldron’s Chain (@connellschain) on

Konelov srebrni lanac je inače na Tviteru proglašen za najseksepilniji muški modni detalj 2020. Modni stručnjaci objašnjavaju da su ljudi u vreme pandemije otkrili koliko su usamljeni i koliko im nedostaje seks, a da je lančić iz „Normal people“ još jedan onlajn fenomen koji dokazuje da publiku ponovo lože obične stvari i da su zato neupadljivi detalji ponovo postali seksi i u trendu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar