Podeli
Sudar kod Arene
Sudar kod Arene; Foto: YouTube

Muška suza najteža kanula je juče kod Arene u Beogradu nakon što se na auto-putu dogodio sudar u kom, srećom, nije bilo povređenih. Bar ne fizički.

Na YouTube-u je osvanuo snimak koji je uspeo da uhvati taj gotovo mitski trenutak u kom odrastao muškarac plače kao dete, a što drugo nego zbog čuknutog automobila koji je tek kupio.

I kamen bi se u isto vreme rasplakao i zasmejao na mini dramu snimljenu od strane vozača BMW-a, čoveka koji je u udesu bio krivac jer se zbog nepažnje zakucao u automobil ispred, marke “opel”.

Pročitaj i:

Dok momak iz “opela” govori “Šta uradi”, “snimatelj” ponavlja “Ja nisam vidio ništa”, dok gleda kakvu je štetu napravio. “Zamislio sam se, gledao sam u telefon”, objašnjava on, a kolega vozač u tom trenutku počinje da plače neutešno i da kroz suze objašnjava kako ga je “sad tek kupio”.

“Platićemo ga, brate, dobro nismo poginuli, druže, nemoj plakati”, objašnjava vlasnik BMW-a koji je, može se videti iz snimka, pretrpeo mnogo veću štetu, ali ga ni tih 20.000 evra koliko će, kaže, morati da plati, nisu potresle kao suze sabornika u nevolji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar