Plata od 500 dolara da ceo dan gledaš Netfliks i jedeš picu

Lifestyle 21. jan. 202114:18 > 16:45
Podeli:
serije netrfliks pica posao
Foto: RubberBall / Alamy / Profimedia

Gledaš omiljenu seriju i uživaš u pici i još dobijaš platu za to? Zvuči neverovatno, ali jedna američka kompanija baš to nudi kandidatima koji se jave na njihov oglas.

Mnoge je oduševila vest da američka kompanija Bonus Finder traži nekoga ko će rangirati Netfliksove serije i picu iz dostave. Ranije ove nedelje ova firma za pregled kasina pokrenula je takmičenje za pronalazak – profesionalnog Binge Watchera.

Inače, firma je prethodno organizovala takmičenja kako bi testirali pljeskavice, sladoled, slatkiše i pitu od bundeve, pišu na sajtu cdm.me.

Pročitajte još:

„Sad smo u potrazi za savršenim kandidatom koji će nas informisati o najboljim Netfliksovim serijama i najboljoj pici iz dostave kako bi nam svima pomogao u ovim turbulentnim vremenima“, stoji u njihovom oglasu.

Pobednik će dobiti 500 dolara, a moraće da pogleda i oceni tri serije na Netfliksu, usput rangirajući i pice iz dostave. Kandidat će dobiti i besplatan račun na Netfliksu i budžet za picu i grickalice.

Prema detaljima konkursa, pobednik može da odabere tri serije, među kojima su The Queens Gambit, Bridgerton, Lupin, Bling Empire, Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer, Cobra Kai, Surviving Death, Ozark, Virgin River, The Umbrella Academy, Ratched, Below Deck…

Takozvani profesionalni Binge Watcher moraće, između ostalog, da rangira zaplet, glumu, ali i svoje zadovoljstvo epizodama i krajem serije.

serije netfliks pica plata
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

I pice će rangirati prema više kriterijuma, od izgleda i ukusa, do vrednosti u odnosu na potrošeni novac.

Prijave na sajtu firme Bonus Finder traju do 12. februara, a objava pobednika biće 17. februara.

*

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar