Najkontroverznija slika prve dame u istoriji

Lifestyle 21. mar. 202100:03
Podeli:
Foto: Mark Reinstein / Zuma Press / Profimedia

Nezvanićno najšokantnija slika neke prve dame u istoriji nastala je u decembru 1983. godine i glasi ovako - Nensi Regan sedi u krilu Mr. T-a i ljubi ga u čelo, piše Index.hr.

POGLEDAJTE JOŠ:

Kontroverzni rvač/glumac u datom trenutku bio je na vrhuncu slave nakon uloge Klabera Langa u filmu „Roki 3“, a i on i supruga Ronalda Regana imali su kampanju protiv droge u to vreme, pa je ona odlučila da pozvove Mistera da malo zabavi uštogljeni narod na zabavi u Beloj kući.

Mr. T ozbiljno je shvatio zadatak, pojavio se obučen u Deda Mraza, vikao „ho, ho, ho“ i tražio je da mu neko sedne u krilo, ali niko od prisutnih nije hteo. Na kraju je Reganova odlučila da to uradi, iako je smatrana prilično konzervativnom i krutom osobom, tako da je to poslednja stvar koju su gosti očekivali. Tek nisu očekivali poljubac u čelo, ali njena namera je bila da jednom unese malo života u dosadne božićne zabave Bele kuće.

Čak je i Gospodin T odmah prokomentarisao: „Vau, ovo će pokrenuti skandale.“

Jeste bilo malo skandalozno i iznenađujuće, ali, suprotno njenim očekivanjima, niko joj nije uzeo za zlo, a slika je naravno postala hit u narodu. Mister T. i Reganova otad su postali prijatelji, bio je i na veoma uskom popisu zvanica za njenu sahranu u martu 2016. godine. Takođe je više puta rekao da mu je ovo omiljeni trenutak karijere, pa i to govori nešto, obzirom da njegova karijera, što borilačka što filmska, uopšte nije siromašna.

Sve u svemu, „Nensi Regan sedi u krilu Mr. T-a obučena u Deda Mraza i ljubi ga u čelo“ lagano može biti merna jedinica za bizarnost.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar