Podeli
irena spasić onlajn kupovina
Foto: Nebojša Babić

Irenu Stojanović smo voleli kao voditeljku popularne emisije "48 sati svadba", a sada je sa uživanjem gledamo na TV kanalu Shoppster, posvećenom kupovini od kuće. Za portal Nova.rs ona priča da li je za nju šoping kao terapija, da li bolji život ispred ili iza kamera, ali i kako je uspela da drastično smrša.

“Radujem se što sam deo tima Shoppster TV-a. Volim taj osećaj kada radim nešto novo što niko nikada nije radio na ovim prostorima. Zajedno sa kolegama, vodim naše gledaoce kroz ponude i proizvode brojnih kompanija koje su se priključile Shoppsteru, isprobavamo proizvode za njih dok nas prate iz svog doma i – uživam u tome. Nekako me prati ta sreća da probijam led novim formatima koji se pojavljuju na TV- u i da se to dobro primi kod publike”, priča Irena kako je otkrila još jedan svoj talenat u radu na Shoppsteru, prvoj integrisanoj onlajn i TV prodavnici u Srbiji posvećenoj kupovini iz kuće 24 sata dnevno.

irena spasić onlajn kupovina
Foto: Nebojša Babić

Priča i da li i sama šoping ponekad doživljava kao terapiju.

“Nisam od onih žena koje popravljaju raspoloženje šopingom. Kupujem po potrebi i trenutno uživam u čarima onlajn kupovine”, priznaje.

Pročitajte još:

Irena za portal Nova.rs priča i kako joj se danas, kad se osvrne na dugogodišnju karijeru, čini život pred kamerama i van njih.

“Ja sam prvenstveno mama i supruga. Danas imam druge prioritete, a nekada sam sebi mogla da priuštim posao na terenu, odsustvo od kuće po više dana i bilo mi je to veliko životno iskustvo. Radila sam 11 godina emisiju “48 sati svadba”, obišla čitavu Srbiju i region, stekla prijatelje za čitav život, upiznala divne ljude. Bio je to divan period i rado ga se sećam. Ali i studijske emisije imaju svoju draž i za razliku od terenskih snimanja na njima imam uvek frizuru“, smeje se Irena.

A dok je snimala emisiju “48 sati svadba“, Irena je gledaocima 2010. godine priredila pravi spektakl – i sama se udala pred kamerama. I dalje je u velikoj ljubavi sa suprugom Draganom, s kojim ima ćerku Neru i sina Kostu. Sada otkriva da li bi nešto slično ponovila.

“Ne! Jednom je dovoljno pred kamerama.”

Priča i kako pliva među svim obavezama oko dvoje dece i posla, ima li neke magične formule.

“Lagala bih kada bih rekla da je lako. Ali smo mi složni i organizovani četverac, podržavamo se i pomažemo međusobno. Smejemo se, plačemo i radujemo zajedno.”

Irena danas više nema kratku kosu po kojoj smo je znali, već duge plave uvojke, ali nema ni višak kilograma s kojima je neko vreme kuburila. Uspela je da za samo nekoliko meseci skine čak dvadesetak kilograma i tako je mnogima dala vetar u leđa, pa se pitaju kako je uspela.

“Sve što se hoće to se i može. Samo treba doneti odluku, sve ostalo je mnogo lakše.”

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar