Podeli

Srbija je dobila novi viralan snimak, koji je izveštavanje sa terena doveo na potpuno novi nivo.

Zaboravite na informacije o gužvama o saobraćaju, vremenskim prilikama ili dešavanjima u gradu – verovatno niste znali da tema terenskih uključenja novinara mogu biti i muško-ženski odnosi!

To nam je na jako zabavan način prikazao voditelj televizije “Happy”, Marko Dolaš, čija uključenja su standardni deo njihovog jutarnjeg programa. Dolaš, koji se uvek trudi da bude “blesav”, ovoga puta prevazišao je samog sebe.

Kada uključenje počne sa zapažanjem da “sunce sija, a automobili se kreću”, znate da vam sledi urnebesan prilog. I tako i bi, jer Marko nije časio časa, pa je brzo prešao na suštinu – on je iz Zemuna balkanske muškarce proglasio za nacionalno blago, ali i turističku atrakciju.

– Ono što bi mogli da radite i šta bi moglo da nam bude izvozna, odnosno uvozna prednost, a to su – Balkanci. Balkanski muškarci koji su neodovljivi. Nekada su žene iz cele Evrope dolazile na Balkan samo da osete šta znači kada muškarac nešto ne dozvoljava. Znači on kaže: “Ne može i gotovo!” – priča Marko,  dok gledaoci bukvalno ne veruju šta čuju.

Možda Marko misli da je Evropljankama dosta izgrađenih ženskih prava, dobrog položaja u društvu, osećaja da ih tretiraju kao jednake muškarcima… Ma ne, šta će njima to – ipak im nešto fali, a to je naravno čvrsta muška (srpska) ruka. A zaključak mu je bio još efektivniji.

Pogledajte:

Inače, Dolaš je poznat po sumanutim uključenjima, a sam kaže da je sve to gluma i osmišljeni skeč, mada bi se pre reklo da je čista improvizacija. Tako je i sam objasnio oglasivši se u komentarima na Fejsbuku:

Foto: Screenshot

A na Jutjubu možemo naći i njegova ranija uključenja, pa procenite sami da li vam je Dolaš smešan, ili vam je samo jako neprijatno dok ga gledate:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar