Podeli
Melanija Tramp
Foto: EPA-EFE/JIM BOURG / POOL

Melanija Tramp je negde sklonjena, a zamenila ju je dvojnica koja neodoljivo podseća na prvu damu SAD - ova suluda teorija zavere ponovo je postala hit na Tviteru, a sve zbog jedne fotografije.

Teorija zavere da Melaniju na javnim događajima zamenjuje dvojnica već godinama kruži društvenim mrežama i postaje aktuelna kad god se primeti neka mala promena u njenom izgledu.

Najnoviju lavinu takvih glasova izazvala je fotografija Melanije i njenog supruga Donalda Trampa pri ukrcavanju na avion kojim su otputovali na završnu predsedničku debatu.

Melanija je uslikana u velikim sunčanim naočarima i sa širokim osmehom za koji neki korisnici Tvitera veruju da se ne poklapa sa njenim uobičajenim suptilnim smeškom.

To je dovelo do ponovne popularnosti heštega  #FakeMelania.

Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

*

*

Osim razlike u osmehu, nekoliko teoretičara zavere primetilo je da su Melanijini zubi izgledali zaobljenije nego inače.

U međuvremenu su mnogi opovrgli teoriju, nazvavši je smešnom.

Pročitajte još:

“To je Melanija. Zašto se zamarati čudnim zaverama kad smo već preplavljeni stvarnom korupcijom i skandalima”, zapitala se jedna korisnica Tvitera.

Neosnovana teorija da postoji dvojnica Melanije Tramp započela je u oktobru 2017. godine nakon snimka na kojem je prva dama stajala iza predsednika SAD dok je novinarima govorio o uraganu koji je tada pogodio Portoriko.

Tramp je istakao prisustvo svoje supruge iako je stajala pored njega.

“Moja supruga Melanija, koja je igrom slučaja baš ovde”, rekao je Tramp.

Teoretičari zavera su smatrali da je pomenuo njeno prisustvo kako bi prikrio činjenicu da je ona zapravo negde drugde. Takođe su tvrdili da Melanija na snimku nije ličila na sebe, posebno preispitujući oblik njenog nosa.

Teorija je ponovo bila aktuelna u avgustu 2018. godine kada su predsednik i njegova supruga posetili Ohajo, a korisnici Tvitera tvrdili su da je Melanija imala čudan razdeljak na kosi i da to nije ona.

Melanija je dugo bila odsutna na događajima u okviru kampanje svog supruga, delom i zato što se oporavlja od koronavirusa.

Prva dama je objavila da ima kovid 19 krajem prošlog meseca, zajedno sa suprugom, njihovim 14-godišnjim sinom Baronom i desetinama drugih u predsednikovom užem krugu.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar