Podeli
Foto:printscreen/[email protected]

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, zbog značajnog doprinosa afirmaciji obrazovanja na svim nivoima, promociji formalnog i neformalnog obrazovanja, kao i kontinuiranom predstvaljanju javnosti naših uspešnih đaka, studenata, genijalaca, naučnika i umetnika, nagradilo je kanal nauke i umetnosti Brainz TV Svetosavskom nagradom za 2020. godinu.

Ovo značajno priznanje za postignute izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređivanje obrazovno-vaspitne prakse i razvoj naučnih i umetničkih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji dobilo je 29 vrsnih pedagoških radnika, studenata, srednjoškolaca i institucija među kojim se nalazi i Brainz TV.

Vest o nagradi na Tviteru je podelio Živojin Žika Petrović, direktor ove televizije posvećene našim mladim nadama.

On za naš portal kaže: “Iako nismo očekivali, jer do sada nismo imali prilike da budemo nagrađeni i pohvaljeni od strane zvaničnih državnih institucija, ova nagrada nas je izuzetno obradovala i sigurni smo da će nam dati snagu za još snažniju i odlučniju borbu u predstavljanju i promociji onog najvrednijeg što Srbija ima – znanja, obrazovanja, naših đaka, studenata, naučnika, umetnika – naših genijalaca.”

Nagrada daje uvid u izgled unapređivanja kvaliteta vaspitno-obrazovnog rada zajednica i postignuća pojedinaca brojnim u naučnim i umetničkim oblastima širom Srbije.

Ministar Branko Ružić uputio je iskrene čestitke svim dobitnicima ovog prestižnog priznanja, dok se briljantni maturant XIV beogradske gimnazije Vasilije Panetlić u ime svih nagrađenih zahvalio na podršci, motivaciji i prepoznavanju njihovog rada.

Vasilije Pantelić; Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar