Podeli
Foto:promo en.alex-nerovnya.com

Ruski arhitekta Aleks Nerovnja sa svojim timom pravi projekte koji su za sada samo fenomenalne ideje u 3D tehnici. Njegove kuće ušuškane u prirodi su ga tokom pandemije učinile pravom zvezdom društvenih mreža.

Nerovnja kaže da se njegov stil može nazvati “goli miminalizam”. Zvanje arhitekte je dobio pre samo nekoliko godina i sada u svom birou ima pet kolega sa kojima pravi arhitektonske 3D čarolije.

Pročitajte još:

“Volim da koristim arhitekturu u interakciji sa prirodnim okruženjem. Upotrebom staklenih zidova vizualno možemo da uklonimo barijeru između eksterijera i enterijera. Jedan od lepših efekata ovog pristupa je što se preko dana atmosfera, raspoloženje enterijera drastično menja zahvaljujući ogromnoj ulozi prirodnog svetla koje prodire kroz staklo”, rekao je Nerovnja.

On trenutno realizuje nekoliko projekata – u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Luksemburgu, Omanu i Rumuniji. Radi se o privatnim kućama, maloj turističkoj oazi koja će biti dostupna preko Airbnb-a i rizortu sa pet vila.

Pogledajte radove Aleksa Nerovnje i njegovog tima koji mogu da vas inspirišu ukoliko imate želju i mogućnost da napravite svoje parče raja u prirodi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar