Foto: Printscreen / Nova S

Uzbudljiv takmičarski šou program Survivor, prepun adrenalina u kojem su snalažljivost i veštine preživljavanja u prirodi od ključnog značaja za opstanak, iznedrio je nove zvezde društvenih mreža - među njima je i Goran Špaleta iz Hrvatske.

Od 23 takmičara iz plavog tima, najveću pažnju ženskog dela publike privukao je upravo on.

Koliko je pažnje izazvao govore i mnogobrojni tvitovi devojaka na ovu temu, a kao jedan od najzanimljivih istakao se „Ja znam gde ću na more ove godine“, s čim su se složile i druge devojke koje su zapazile zgodnog Hrvata.

Jedna korisnica Tvitera takođe je pohvalila učesnika rečima „Ovo je frajer“.

Zgodni Goran rođen je u Zadru, ali živi u Zagrebu gde je završio Kineziološki fakultet. Nakon završenog fakulteta i sticanja zvanja magistra kineziologije, osnovao je firmu koja se bavi mentorskim radom trenera i individualnim treninzima, a trenutno broji preko 50 trenera u 12 fitness centara.

Goran je osnivač i firme koja se bavi korporativnim fitnesom, konsultacijama, radionicama i predavanjima o zdravom životu, a najnoviji projekat u kojem učestvuje bavi se pripremom i dostavom zdravih obroka na radno mesto.

Osim što uspešno vodi svoje projekte, Goran je profesor na Fakultetu sporta, a pored toga već više od 20 godina se aktivno bavi veslanjem i učestvuje na brojnim državnim i međunarodnim takmičenjima.

Sebe opisuje kao upornu osobu koja ne odustaje dok ne ostvari ono što je zacrtao, a u životu ga pokreće želja da stalno bude bolji. Za sebe kaže da mu je najveća vrlina upornost i odlučnost, a kao manu koja je usko povezana s tim vrlinama ističe svoju tvrdoglavost.

„Nemam puno neostvarenih želja. Svaki cilj koji sam sebi postavio sam ostvario. Zanimljiva stvar s ciljevima je to što čim jedan ostvarite, imate novi, veći i zahtevniji… Tako da nikad nije dosadno“, rekao je Goran ranije i priznao da ga je jedna stvar odbijala od prijavljivanja za ovaj šou.

„Snimanja i kamere su definitivno izlazak iz moje komfor zone. Nisam osoba koja voli da se snima“, priznao je učesnik, a onda dodao da ga pomalo brine i povratak u stvarnost.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Ramiz u suzama zbog deteta: Hteo sam da ne plačem, ali…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)