Vladimir Govedarica Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Vladimir Govedarica, jedan od učesnika Survivora koji je među poslednjima ispao iz ovog uzbudljivog takmičarskog šou programa, objavio je šaljivu i dirljivu poruku na svom Instagramu.

„Zdravo svima, dobri ljudi. Došlo je vreme da vam pišem, neizdrž raste već tri nedelje . Ali da znate da sam pratio vašu aktivnost i jedva čekao da prekršim pravilo poslednji dan. Moj #panešto prelazi na sledeći nivo“, započeo je Vladimir na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ

„Ono što je falilo mom doživljaju Survivora ste definitivno vi. Sad sam u fazonu da ste sve vreme bili tamo sa mnom. Baš ste carevi neumorni svi. Jedne vas je majka rodila! Biće strava da čujem vaša mišljena i pitanja, pa da vidimo od čega smo napravljeni. Malo smo se igrali, malo smo bili ozbiljni, ali je na kraju bilo korektno sa svih strana. I volim što je tako. Večeras je kraj emitovanja i što bi rekli neki tviteraši – srećno svima koji slave. Zapravo mi pišite koliko je stara ova fora, sad nešto razmišljam“, dodao je on.

„Hajde da što više nas iz ovoga ponese samo najlepše stvari, jer toga ćemo se sećati sa osmehom dok budemo matorili. A baš je važno da se smejemo. Da bude zabavno i da su nam srca puna i da nam je um širok. I akcenat na ovo poslednje. Otvori um, napuni srce. Tamo je stomak prazan, ali glava na mestu. Pobegne i ona nekad, ali gas da je stigneš dok ne odmakne. Bolje vas našao, ostanite mi dobri, a u kontaktu smo već“, zaključio je Vladimir Govedarica.

Finale Survivora možete pratiti večeras od 20.30 časova na kanalu Nova S.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Vladimir tvrdi: Nađa više ne zaslužuje da se takmiči, jer nije iskrena

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (21)