Foto: Nova S

Drugi takmičar koji je napustio Survivor je Igor Lazić Niggor, a u emisiji "Probudi se" dao je svoju prvu izjavu nakon napuštanja šou-programa.

Niggor je sinoć dobio najviše nominacija kao najslabija karika svog tima, pa se u finalnom izazovu borio sa Rokom iz plavog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

Roko je bio izdržljiviji, pa je Niggor sa suzama u očima prihvatio da mora da napusti Dominikanu.

U emisiji „Probudi se“ otkrio je kako se oseća nakon što je napustio Survivor.

„Nisam baš očekivao da ću drugi put biti nominovan, mislio sam da su se neke stvari rešile, da smo malo našli kompromis. Ne između muškaraca i mene, nego žena i mene. Očigledno su one sve dobro organizovale. Ne daju na sebe i drže se“, rekao je Lazić, pa dodao:

„Survivor je takva igra. Igra se prljavo, a ja nisam prljavi igrač, ja sam to sve drugačije zamišljao. Svako ima svoju taktiku i na kraju se svi borimo jedni protiv drugih i sami protiv sebe, a ova priča kao: ‘Mi smo porodica’, to okači mačku o rep. Razočaran sam, naravno. Posle toga su mi se svi izvinjavali“.

Niggor napustio Survivor
Foto: Nova.rs/video

Niggor tvrdi da se za samo nekoliko dana navikao na životne uslove u divljini i da bi mogao još godinu dana da provede u Survivoru.

„Ovde sam hteo da vidim koliko mogu da izdržim. Posle dve nedelje sam ušao u taj mod i mogao bih na tom ostrvu da ostanem i godinu dana, nije problem. Nisam se žalio da me ujedaju komarci, buve, da nemam snage. Mnogi su kukali“, rekao je Niggor, pa otkrio šta je prvo uradio nakon ispadanja:

„Ovaj dan sam popio pivo. To mi je bio najveći problem. Mene je žena pitala kako ćeš ti bez piva. Posle dva dana tamo zaboraviš i na pivo i na telefon. Nisam opterećen da ću sada otići da se nakrkam jagnjetine ispod sača. Naprotiv, ješću nešto zdravo. Opet ću se prijaviti za Survivor, kada bude onaj VIP.“

BONUS VIDEO: Niggor napustio Survivor

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi