Milica Dabović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Učesnica Survivora iznela šokantne detlje o ocu svog deteta.

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović zauzela je drugo mesto u šou-programu Survivor, a sada je otvoreno progovorila o nekim privatnim stvarima, kao i o autobiografiji koju planira da objavi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Konačno, svake godine govorim sledeće, uskoro, brzo, ali sada mogu da kažem da će to sigurno biti na Sajmu knjiga. Radujem se kao malo dete kad će doći septembar, da ta knjiga ugleda svetlost dana. Do tada biću na moru, brčkaću se, biću sa mojima, sa svojim sinom i to mi jako znači. Kako vreme prolazi i sin raste, vidim koliko je pametniji. Bili smo razdvojeni tri meseci, emotivno sam bila uništena, inače sam veliki emotivac i stalno plačem, sad sam imala samo razlog više. Kad sam ga ugledala, otimala sam se za zagrljaje, vrištala sam od sreće, a on je samo govorio koliko sam mu nedostajala… Shvatila sam šta je značajno, cenim sitnice, svašta sam prošla u životu i shvatila sam da je ipak iskrenost najvažnija“, rekla je ona u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

„Stefan je počeo da me zapitkuje o svemu i svačemu. U jednom trenutku želi da vozi tenk, a onda i da bude fudbaler… Mama se mučila u mladnosti, ali ne mora da se muči u starosti, pa mi kaže da će mi kupiti BMW. Moj je, kopija je moja“, dodaje Milica.

„Kad čujem da sam otac i majka, to mi jako znači. Ne volim kad za mene kažu da sam samohrana majka, svašta sam prošla i na terenu i van terena, žrtva sam fizičkog nasilja… Luda sam! Pre neki dan sam rekla da sam budala, ali uvek sam ustajala posle svakog poraza. Sad shvatam koliko neke sitnice čine život i da su neke male stvari neprocenjive, to ranije nisam shvatala. Imam energije za sve, nije mi teško da se borim, ne samo za svoje dete, već i za drugu decu, trčim po ulicama i skupljam novac onome kome je potreban za lečenje, stvarno to volim i nije mi teško“, govori ona dalje.

Milica se osvrnula i na venčanje sestre Ane koje je nedavno održano u Herceg Novom.

„Ana je toliko srećna, već je na medenom mesecu! Prvi put sam bila na devojačkoj večeri, dobila je na poklon tu jahtu, prosto sam uživala! Nisam mogla da verujem da nam se to dešava, osećala sam se kao na sedmom nebu. Svadba je bila lepša od bajke, sve su lepo organizovali, ne znam više ni ko je pevao, da li Saša ili Dejan Matić, isti su mi! Snimala sam svaki trenutak, trčala sam, bila sam nikad veselija, ali nisam se napila! Svi su se pitali da li je moguće da ne pijem, pila sam u početku, ali već posle petog pića sam morala da stanem“, rekla je nekadašnja košarkašica uz osmeh.

Milica Dabović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Otkrila je i da li sebe može da zamisli u venčanici.

„Ja ne volim svadbe kad sam ja u pitanju, ne mogu ni da zamislim to! Ova mi je bila dovoljna, super sam, ispunjena sam i srećna, uopšte mi nije potreban mladoženja… Ja sam nesposobna za to, meni dečko ne treba. Ne bih se usudila ni da probam čak, moja poslednja dva muškarca su bila moja dva najgora izbora. Sada se tome smejem, važno je nastaviti dalje i oprostiti, ostavila sam to iza sebe, sada sam samo uz sina. Ljutili su se na mene što sam rekla što ne želim da moje dete upozna svog oca, da ne želim da zna da je živ, ali može o tome sam da odluči kad stasa, ali ne verujem da će do toga doći, jer kada ti otac ukrade kolica i sve što si dobio za prvi rođendan i sve što je krao na svaka tri meseca… I molio je i plakao da mu oprostim, ja sam tom čoveku davala šansu iznova i iznova, ali to je bilo uzaludno i tu nema nikakvog spasa ni sreće, ali valjda će jednog dana nešto desiti“, priča Dabovićeva.

Spomenula je i svog bivšeg partnera sa kojim je dobila sina Stefana.

„Uopšte nije pokušavao da stigne do mene i Stefana, ja mislim da on pokušava sa nekih lažnih profila da dođe do mene i da se predstavi kao neko drugi, ali to nikome više ne polazi za rukom kada sam ja u pitanju. Raznorazni ljudi mi pišu, kumovi od devojaka s kojim se on nalazi, svi su razočarani što njihove drugarice, sestre ulaze u vezu sa čovekom za kojeg javnost zna ko je, šta je i šta radi. Žao mi je što se to dešava, žao mi je što je on nastavio sve to… Prijavila sam sve to jer sam htela nekom drugom da pomognem, da spasem nekoga, ali nažalost ne uspevaš u tome, jer je on nastavio dalje svojim tempom“, zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO: Milica Dabović o maltretiranju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (10)