Foto:N1. RTS

Muškarac koji je jutros poginuo u nesreći kod Ražnja je Branko Gogić, predsednik IO SDPS, i suprug nekadašnje voditeljke RTS Nade Gogić. On je vozio automobil Rasima Ljajića, koji je u ovoj nesreći takođe povređen i prevezen na KC Niš.

Gogić je iza sebe ostavio dete i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a.

PROČITAJTE JOŠ

Gogić je tokom 2020. godine vodila i političke emisije na Javnom servisu. Kasnije je navodno napustila RTS.

Domaći mediji su pisali u avgustu prošle godine da Nada Gogić sada ima novi državni posao, radi u Turističkoj organizaciji Srbije kao rukovodilac službe razvoja turističke ponude.

Nakon karijere na RTS, počela je da se pojavljuje u javnosti, pa gostuje na televizijama ili se pojavljuje na poslovnim događajima.

Nada Gogić je nekada bila i voditeljka jutarnjeg programa RTS.

Saobraćajna nesreća

Gogić i Ljajić su jutros sleteli s puta, probili zaštitnu ogradu i prevrnuli se na krov. Gogić je preminuo na licu mesta.

Rođen je 15 aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu 2012 – 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

BONUS VIDEO: Hurricane o tome da li su platile pobedu na RTS

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.