Foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Američka glumica Kirsti Eli (Kirstie Alley), najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji "Kafić Uzdravlje" iz 1980-ih i 90-ih, sitkomu "Živeli" (Cheers) i seriji o Građanskom ratu "Sever i Jug", umrla je u 71. godini.

„Sa žalošću vas obaveštavamo da je naša neverovatna, neustrašiva i voljena majka preminula nakon kraće borbe sa rakom koji joj je nedavno otkriven. Bila je okružena porodicom i borila se sa velikom snagom, ostavljajući nas sa svojom beskrajnom radošću življenja“, stoji u saopštenju koje su objavila njena deca, preneo je Sky news.

Pored uloge u sitkomu „Živeli“, glumica se proslavila i filmom iz 1989. godine „Gle ko to govori“ (Look Who’s Talking) u kom joj je partner bio Džon Travolta.

Pročitajte još:

Poznati glumac se od Eli oprostio objavom na Instagramu.

„Odnos sa Kirsti je bio jedan od najposebnijih koje sam imao. Volim te Kirsti. Znam da ćemo se videti opet“, napisao je Travolta.

Od 1997. do 2000. glumica je imala sopstveni sitkom emitovan na američkoj televiziji NBC – „Veronikin ormar“ (Veronica’s Closet), a 2018. je učestvovala u britanskom Velikom bratu.

BONUS VIDEO Jutro više nikada neće biti isto: Preminula novinarka Gorica Nešović

 

Komentari

Svi komentari (1)