Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pevačica i glumica Olivija Njutn Džon bori se s karcinomom koji je u sada u četvrtom stadijumu. Ova bolest joj je prvi put dijagnostikovana još 1992. godine, vratila se 2013. i onda ponovo 2017. godine. Ipak, hrabra Olivija kroz teške trenutke prolazi uzdignute glave.

„Držim se. Svaki dan sam sve jača i sve mi je bolje. Pozitivno razmišljanje je jako važno“, rekla je glumica u emisiji Today Show.

Istakla je da joj je najveća podrška suprug Džon Isterling, koji uzgaja medicinski kanabis na njihovom ranču u SAD-u, piše Index.hr.

„Imam svoje dane i imam svoju bol, ali kanabis koji moj muž uzgaja za mene je postao je jako važan deo moga ozdravljenja i nošenja s bolešću. Jako sam srećna što ga imam“, rekla je.

PROČITAJTE JOŠ

Krajem prošle godine rekla je da se oseća dobro, iako ima dana kada je sve boli. Nakon što joj se treći put vratio rak, Olivija je rekla da misli da ima sreće što je još živa.

„Kad ti dijagnostikuju rak ili daju neku drugu lošu dijagnozu, najčešće ti daju i neki vremenski period, kažu ti koliko ti je još ostalo. Ako vam neko kaže da imate još šest meseci života, toliko ćete verovatno i živeti jer ste poverovali u to. Ipak, mene ne zanimaju statistike, ja nisam deo statistike“, rekla je Olivija jednom prilikom za strane medije.

BONUS VIDEO: Nada Obrić o bolesti koja joj je promenila život

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)