Nik Karter
Nik Karter Foto: Scott Legato / Getty images / Profimedia

Šokantne optužbe isplivale su nedavno.

Pevač grupe “Backstreet Boys“ Nik Karter oštro je demantovao tvrdnje da je 2001. godine silovao tada maloletnu obožavateljku.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ova tvrdnja o incidentu koji se navodno dogodio pre više od 20 godina nije samo pravno neutemeljena već je i potpuno neistinita“, rekao je advokat člana grupe Bekstrit Bojsa, Majkl Holc, za „Page Six“.

„Nažalost, već nekoliko godina gospođa Rut je izmanipulisana da iznosi lažne tvrdnje o Niku, i te izjave su se tokom vremena više puta i materijalno menjale. Niko ne bi trebalo da bude nasamaren i poveruje u medijsku ujdurmu advokata koji samo čeka svoju priliku. Od ovih tvrdnji nema ništa, a nema sumnje i da će pravne institucije to brzo shvatiti“, dodao je advokat.

Naime, Šenon Šej Rut je u blogu uživo na Fejsbuku kroz suze izjavila da je imala samo 17 godina kada ju je Nik navodno seksualno napastvovao.

„Poslednja 21 godina bila je ispunjena bolom, zbunjenošću, frustracijom, stidom i samopovređivanjem, što je direktna posledica silovanja Nika Kartera. Iako sam autistična i živim sa cerebralnom paralizom, verujem da ništa nije više uticalo na mene niti imalo trajniji uticaj na moj život od onoga što mi je Nik Karter uradio i rekao“, istakla je ona i sve šokirala.

„Nakon što me je silovao, sećam se da me je nazvao ‘retardiranom kučkom’ i zgrabio me i ostavio modrice na mojoj ruci. Karter je pokušao da me uplaši, da me ućutka… bio je gadan i pretio je“, istakla je dalje.

Na konferenciji za novinare je rekla i kako je oklevala da progovori o svemu jer je mislila da bi mogla „otići u zatvor“ ako to uradi. Ipak, kako je dalje izjavila, motivacija joj je bila da „spreči Nika da povredi još devojaka i žena i natera ga na odgovornost“.

„Samo zato što je Nik Karter slavna ličnost ne znači da je on oslobođen svojih zločina“, dodala je Rut.

Njen advokatt Mark J. Bošković je takođe na konferenciji podržao Rut i rekao da postoje još tri žene koje su navedene u zajedničkoj tužbi sa Rut.

„Nik Karter ima dugu istoriju zlostavljanja žena. Šej je odlučna da privede Kartera pravdi. Ona veruje da je vredno toga da zaštiti druge žene“, rekao je advokat.

U tužbi je navedeno da je Rut navodno bila pozvana u autobus za turneju pevača posle koncerta u takomi, u Vašingtonu kada je stajala u redu za autogram. Kako dalje prenosi pomenuti medij. ona je istakla da je u autobusu ponuđena „pićem crvene boje“ koje je Karter nazvao „VIP sokom“, a sada smatra da je u pitanju bila mešavina alkohola i soka od brusnice.

Rut je dalje ispričala da ju je pevač, nakon što je popila piće, naterao da ga oralno zadovolji, a ona je briznula u plač. Takođe je tvrdila i da ju je pevač tada odveo u krevet gde je dalje zlostavljao iako je bila nevina. Dalje je navela i da je tada dobila polno prenosivu olest, a kao odštetu za navodni zločin traži novčanu nadoknadu.

BONUS VIDEO: Fredi Merkjuri godišnjica smrti rok legende

Komentari

Svi komentari (0)