Dea Đurđević, Dea Djurdjević
Dea Đurđević Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Voditeljka "Pinka" je četiri godine nakon teške saobraćajne nezgode imala još jednu hiruršku intervenciju.

Voditeljka „Jutarnjeg programa“ na “Pinku”, Dea Đurđević, 2019. godine doživela je saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon ove nezgode Dea je imala brojne operacije, a sada, četiri godine posle saobraćajke imala je još jednu intervenciju. Vreme pre operacije provela je sa partnerom Mladenom Mijatovićem i svojom majkom.

„I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni“, poručila je Dea.

„Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasniti“, rekao je nakon operacije Mladen Mijatović, piše „Blic“.

BONUS VIDEO: Snaga uma – gošća Maja Nikolić

Komentari

Svi komentari (1)