Šenon Doerti i Luk Peri u seriji "Beverli Hils" Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Popularna serija "Beverli Hils 90210" obeležila je devedesete godine i ubrzo nakon početka emitovanja postala je hit u svetu, a glumačka ekipa osvojila je srca publike širom planete.

Glumačka ekipa, koja je tumačila glavne likove, a koju su činili neki od najpopularnijih glumaca i glumica, osvojili su srca publike širom planete. Međutim, iako su doživeli ogromnu popularnost i brzo postigli velike uspehe, nakon ove serije čuvenu ekipu nije pratila sreća, mnogi od njih doživeli su obrt, a nečije životne priče obeležile su tragične sudbine.

PROČITAJTE JOŠ:

I dok je Brendu Volš glumila Šenon Doerti, koja se već godinama bori sa karcinomom i mestastazama koje su se proširile, sa ovom bolešću suočio se i njen partner iz serije.

Dilana Mekeja, partnera Brende Volš, u popularnoj seriji igrao je Luk Peri.

Serija „Beverli Hils“ Foto: Spelling Television – 90210 Productions – Album / Album / Profimedia

Glumac Luk Peri je je iznenada preminuo 4. marta 2019. u 53. godini od posledica moždanog udara.

Dilan Mekej je često bio opisivan kao „zli dečko devedesetih“, a svojim atraktivim izgledom, uprkos ulozi negativca, osvojio je obožavateljke serije i tako postao njihova prva simpatija.

Luk Peri je još 2015. godine na rutinskom pregledu otkrio da ima predtumorske izrasline na debelom crevu. Glumac se tada podvrgao operaciji koja mu je spasila život, a potom je u godinama nakon toga naglašavao kolika je važnost preventivnih pregleda.

Luk Peri Foto: Volland/PIP-Landmark Media / IPA / IPA / Profimedia

„Trenutno u Americi živi 23 miliona ljudi koji je već trebalo da odu na kolonoskopiju, ali još nisu. I koji bi trebali. Da sam kasnije otišao doktoru, suočio bih se s nečim gorim. A da sam ranije otišao doktoru, bolje bih prošao“, ispričao je tada Luk Peri za Daily Mail.

Glumac je nakon ove dijagnoze i operacije koja mu je tada spasila život promenio prehrambene navike i stil života.

Međutim, godinama nakon što se suočio sa ovom bolešću i uspeo uspešno da se izbori, čitavu javnost šokirala je vest o njegovoj smrti. Luk Peri nakon što je rešio problem predtumorskog stanja i javno govorio o svojoj pobedi ove bolesti, suočio se sa drugim zdravstvenim problemom koji ga je koštao života. Hospitalizovan je zbog moždanig udara u martu 2019. godine, a lekari su se danima borili za njegov život.  opularni glumac i miljenik žena je na kraju preminuo  od posledica moždanog udara.

Luk Peri Foto: JA / Everett / Profimedia

U poslednjim godinama uživao je u ljubavi sa partnerkom Vendi, koju je i verio.

Iza sebe imao je brak sa suprugom Mini, sa kojom je dobio svoje dece, sina Džeka i ćerku Sofi.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare