Foto:Printscreen YouTube/ZAMOfficiall, Goran Srdanov/Nova.rs

Na današnji dan pre 15 godina preminuo je popularni pevač Nino Rešić.

Nino je u 43. godini izgubio život od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola.

PROČITAJTE JOŠ:

Rođen je kao Amir Rešić, dok je Nino bilo njegovo umetničko ime, koje je koristio od 1991. godine, kada je počeo da se bavi muzikom.

Njegovi brojni hitovi obeležili su devedesete godine na prostoru bivše Jugoslavije. Međutim, ono što je takođe obeležilo njegovu karijeru bile su brojne kontroverze koje su ga pratile.

U jeku slave ređao je hitove i bio jedan od najplaćenijih pevača, a onda su mnogobrojni problemi sa kojima se suočavao doveli do toga da njegova karijera krena nizbrdo.

Nino se ženio tri puta, i u svakom braku dobio po jednu ćerku – Amelu, Sandru i Tamaru.

Saru Marković, prvu suprugu, pevač je upoznao na snimanju novogodišnjeg programa, a ubrzo su uplovili u ljubavnu vezu koju su posle izvesnog vremena krunisali brakom, a ubrzo posle toga dobili su ćerku Tamaru. Međutim, nakon sedam godina braka sa Sarom javnost su iznenadile informacije o Ninovoj romansi sa tadašnjom suprugom svog kolege Šerifa Konjevića, Jasminom Konjević.

Njihova veza privukla je tada ogromnu pažnju javnosti, budući da se dosta govorilo o tome da je u vezu sa Jasminom uplovio dok je još bio u braku sa prvom suprugom Sarom. Međutim, Nino je ove navode demantovao i objasnio da je njihova veza započela nakon razvoda prvog braka. U svom drugom braku sa Jasminom dobio je ćerku Amelu, koja se retko eksponira u javnosti.

Iz trećeg braka sa Slavicom, Nino je dobio ćerku Sandru Rešić, koja je krenula očevim stopama i uplovila u muzičke vode. Sandra se prvi put u javnosti pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“.

Sandra Rešić Foto:Antonio Ahel/ATAImages.

Sandra je u više navrata govorila o turbulentnom životu svog oca.

„Trudio se, dolazio je kod nas kada mu je bilo teško. Nije imao novca pred kraj, trošio ih je na sve samo ne na nas. Bio je zavisnik od alkohola, lečio se par puta ali nije uspelo. Pio je dve litre vodke dnevno, bio je pitom i miran. Nisam rekla da je on bio loš otac, ali nije umeo“, ispričala je Sandra jednom prilikom.

Takođe, Sandra je otkrila da je najveća Ninova ljubav bila jedna od najpopularnijih pevačica Vesna Zmijanac.

Kako se više puta pisalo u medijima, između njih postojale su intenzivne emocije i velika ljubav, a odnos pokojnog pevača sa Vesnom Zmijanac bio je vrlo turbulantan. Kako se navodi, Nino je od trenutka kada je započeo vezu sa pevačicom, počeo da za postavlja sve. Veza je bila puna strasti, pa su se neretko svađali na javnim mestima, u kafanama, ili su dane provodili izolovani od sveta uz dosta alkohola. Pisalo se da je pevačica ostavila Nina, a on ovu ljubav nikada nije preboleo.

Vesna Zmijanac Foto: Ivan Zeka Stanivuković

O njihovom odnosu govorila je Ninova ćerka, Sandra Rešić, kao i o autobiografiji Vesne Zmijanac „Kad zamirišu jorgovani“ u kojoj se ne pominje njen otac.

„Ja iz Ninove priče, ono što ja znam, i što mi porodično znamo, opet kažem, od njega, jeste da je Vesna bila njegova najveća ljubav i da su se oni mnogo voleli. Zašto ga nije pomenula u biografiji, to zaista ne mogu da komentarišem, jer ne znam. Znam samo da je to bila velika ljubav“, rekla je Sandra o vezi oca Nina i Vesne Zmijanac.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit