Jelena Gerbec Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica tvrdi da sa suprugom sada bolje funkcioniše nego kada su bili u braku.

Pevačica Jelena Gerbec kazala je da je u njenom domu sve spremno za novogodišnje praznike.

PROČITAJTE JOŠ:

„Jesam euforična naravno, pogotovo zbog dece, one se najviše raduju, okitili smo i jelku, tako da sa uzbuđenjem čekamo Novu godinu. Mada sam ja sada često odsutna ima dosta gužve trenutno, ali se one već navikavaju na to“, kaže ona za „Grand„.

Majka je dve devojčice, koje se najviše raduju Novoj godini.

„Mlađa još uvek ne zna, mala je, ima tek dvadeset meseci. Sofija već zna, ona je pisala pismo Deda Mrazu, ona je okitila celu jelku, baš je kreativna, talentovana je za to, ali je i poželela poklon“, dodaje pevačica.

Podsetimo, Jelena se dva puta razvela od supruga Vladana, a sada je objasnila da i pored nesuglasica koje nisu mogli da prevaziđu danas gaje prijateljski odnos. 

„Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Ranije smo isto živeli ovako, moja mama je uglavnom čuvala decu dok radimo. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad celu nedelju kad ja radim. Mnogo bolje mi sada funkcionišemo, nismo imali takav odnos da smo se svađali. Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog deteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu“, zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit