Jelena Karleuša i Milan Topalović Topalko Foto:E-Stock/Strahinja Kostić, Antonio Ahel/ATAImages

Nastavlja se sukob estradnjaka.

Pravi medijski rat nastao je pre nekoliko dana kada je pevač Milan Topalović Topalko podelio sliku iz lova, a na to je oštrim komentarima reagovala Jelena Karleuša.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je poručila kolegi da ona njega želi zauvek da detoksira, a Topalko je rešio sada da stavi tačku na priče i otkrije kako je postao lovac.

„Ja sam to shvatio da neko priča ko nije pre toga razmislio šta priča. Mene su zvali iz Lovačkog Saveza da je tuže, nisam neka svađalica i to nisam želeo. Ja sam registrovan lovac u Savezu, to je stvar izbora. Uvek sam za to da ljudi imaju stav, ali da ga ne nameću drugima. Lovci nisu neka grupa budaletina koji nose oružje i pucaju šta im se svidi. Da bi postao lovac moraš da prođeš test koji traje skoro godinu dana, lekarske preglede, ali i bezbednosnu proveru kako bi dobio dozvolu za nošenje oružja“, kaže on.

Pevač je priznao i da je dobijao pretnje na društvenim mrežama, ali da se ne obazire previše na ono šta drugi pričaju o njemu.

„Ja sam dobijao i pretnje od tih, ne znam kako da ih nazovem, njenih fanova, sve sam to ostavio ispod slike, nisam ništa obrisao. Neka svi vide, ja ništa ne krijem“, kazao je Topalko u emisiji „Grand Magazin“.

BONUS VIDEO: TOP 5 suparnica na estradi

Komentari

Svi komentari (0)