Amer Čengić Čenga, Bojana Barjaktarević i Branko Višnjić Foto: Grand

Životne priče mnogih učesnika muzičkog zabavnog programa „Nikad nije kasno” veoma su teške. O stravičnim događajima i svojim teškim sudbinama takmičari su često govorili na bini i neretko se dešavalo da žiri i publika ostanu u suzama.

Tako je priča takmičarke Jadranke Kalinić pogodila svakoga.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je na sceni blistala i iznenadila i glasom i stasom, njena priča možda je i ostavila veći utisak na javnost.

Neda Ukraden, koja je tada bila u žiriju, pitala je Jadranku zbog čega joj u biografiji piše da je anksiozna.

„Pored oca i majke sam izgubila i dete, pa sam dobila anksioznost. Ali ne idem na tu priču, to je sve jako tužno. Idemo na veselo. Nešto najteže u životu je sahraniti svoje dete. Namerno nisam išla na to da mi ne bi zamerili. Ja sam ovde prvenstveno i samo zbog pevanja, jer je u tim najtežim trenucima mene pesma najviše izvukla“, rekla je takmičarka.

Jadranka Kalinić i Amar Gile
Jadranka Kalinić i Amar Gile Foto: Printscreen/TvPrva

Živoslavka Tasić Stoja iz Svilajnca razgalila je sve svojim pevanjem i glasom, ali i rastužila životnom pričom koju je tada podelila sa javnošću.

Ona je na sceni Granda govorila o odnosu sa bivšim suprugom, koji joj za alimentaciju duguje 9.000 evra.

Na svu sreću, Stoja je nakon ovog razvoda sreću pronašla kraj drugog partnera, svog sadašnjeg supruga Slađana, koji je njenog sina iz prvog braka prhvatio kao svoje dete.

„U životu i u telefonskom imeniku on je ‘tata’, dok je pravi otac samo ‘Crnogorac’. Nažalost, ni ja ni dete nismo krivi, taj čovek duguje 9.000 evra za alimentaciju, nikad ništa nije dao, ali ne bih da pričam o njemu, neću da mi kvari sreću koju večeras osećam“, rekla je ona tada, te priznala da se zbog komplikacija prilikom porođaja ne usuđuje da ponovo dobije dete.

„Razmišljamo, ali sam ja ta koja se plaši. Mi ćemo u grob zajedno ali se plašim porođaja, jer sam sa prvim detetom prošla katastrofu, dete je jedva ostalo u životu, vraćali su ga 10 minuta u život, zato se plašim. Žao mi je, jednog dana ćemo sigurno kukati.“

Živoslavka Tasić Foto: Promo

Kada se Saša Janjić prvi put pojavio u šouu „Nikad nije kasno“ i otkrio da ga je supruga napustila i ostavila dva sina i to od sedam meseci i dve godine, ne postoji osoba koja se nije rastužila.

Priznanje da se kroz život borio sam i da je sve podredio naslednicima Danilu i Srećku, pokušavajući da im nadoknadi majčinsku ljubav, rasplakalo je sve, pogotovo kada je sa mlađim sinom u duetu zapevao pesmu „Majko sve ti opraštam“. Sašini naslednici su danas oženjeni i imaju svoje porodice.

Pre četiri godine žiriju se predstavio takmičar Branko Višnjić iz Beograda. Tada je priznao da je bio sa više od 1000 žena, kao i da je bio u braku sa pevačicom Mirom Kosovkom. On je naveo da je upravo on bio u centru skandala, kada su se zbog njega navodno posvađale Mira i Vesna Zmijanac.

„Bio sam u braku sa Mirom Kosovkom kad je trebalo da snimim duet sa Vesnom Zmijanac. Došao sam u studio, a onda su se njih dve posvađale. Zatim se po novinama pisalo kako je Mira izjavila da joj je Vesna preotela muža, ali ja tad nisam želeo ništa da komentarišem. Nije mi išlo sa Mirom, ali smo i dalje u dobrim odnosima. Pozdravljam je ovom prilikom“, rekao je Branko.

Mira Kosovka, pevačica
Mira Kosovka Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pre dve godine Goran Filić Gogac ispričao je u emisji „Nikad nije kasno“, da je oženjen, ima dva sina, ali da je nešto drugo obeležilo njegov život. Naime, on je godinu dana pre takmičenja imao transplantaciju srca.

„Zahvaljujući porodici dečka koji su donirali meni njegovo srce ja sam ovde večeras, sa novim srcem“, rekao je Goran, a Žika Jakšić ga je zamolio da ispriča kako se desila ta situacija.

„Dečko je bio mlađi od mene 15 godina, i preminuo je u Urgentnom, pa su njegovi roditelji meni donirali njegovo srce. Mi se ne poznajemo, možda putem ove emisije oni saznaju za mene i upoznam ih. Želim da znaju da srce njihovog sina kuca u meni i da je ovo naša zajednička borba“, rekao je takmičar.

Pevačica Bojana Barjaktarević trostruka je pobednica muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, a pored moćnog glasa, publika je zapazila pevačicu i po teškoj životnoj priči.

Naime, Bojana se godinama borila sa karcinomom, a ni najtežim trenucima nije odustajala od pevanja, pa je tako posle hemioterapija odlazila na nastupe.

Njen optimizam doveo je i do toga da je uspela da se izleči od ove teške bolesti.

Bojana Barjaktarević
Bojana Barjaktarević Foto: Z.K. Munja/Promo/Nikad nije kasno

Jedan od pobednika ovogodišnjeg takmičenja „Nikad nije kasno“ je Amer Čengić Čenga. Njegovo ime opisuje i njegov život, budući da se pre mnogo godina iz Sarajeva preselio u Ameriku.

„U Americi živim od 1998. godine, a od 1994. sam bio u jemačkoj. Živim u gradu Klirvoter, koji se nalazi u okrugu Pinelas, Florida, severozapadno od Tampe. To je jedno prelepo turističko mesto, koje je još uvek u izgradnji“, rekao je pobednik za „Avaz“.

Njegovo pravo ime je Amer, kao što se nazivaju ljudi koji žive u Americi, tako da mu je ono na neki način odredilo sudbinu. Inače, on je ispričao da je odrastao sa čuvenim Tifom, te da ga je on prijavio za takmičenje.

Amer Čengić Čenga Foto: Z.K. Munja

Zorica Erić je pevačica koja je pored pobede u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ dospela u žižu javnosti i zbog nekadašnjeg poročnog života sa kojim se izborila i koji nikad nije krila.

Zorica je ispričala i da ju je suprug ostavio, jer se protivio tome da ona bude pevačica.

„Imam brak iza sebe i ćerku iz prvog braka. Zanimljivo je da sam pre udaje za prvog supruga bila u vezi dve i po godine sa sadašnjim suprugom Goranom. Ostavio me je jer što nije mogao da podnese da budem pevačica. Kreten! Ja sam se udala nakon toga, on se oženio i dobio sina, pa se ubrzo razveo. Veoma brzo sam se i ja razvela i iz Prijedora vratila u Srbiju. Nakon toga ponovo sam se spojila sa Goranom“, ispričala je Zorica.

Zorica Erić Foto:promo

BONUS VIDEO: Trans pevačica Alina Juhart u Zvezdama Granda

 

Komentari

Svi komentari (0)