Džon Bon Džovi i Dorotea Harli Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Džon Bon Džovi bio je seks simbol svoje generacije, a iako ima dugu karijeru rok zvezde ipak je celog života ostao veran jednoj ženi.

Suprotno onom što jedna od najpoznatijih pesama njegovog benda kaže, Bon Džovi i njegova žena Dorotea Harli ljubavi daju dobro ime. Njihova ljubav uspešno odoleva svim iskušenjima novog doba već četiri decenije.

PROČITAJTE JOŠ

Džon i Dorotea zaljubili su se još u srednjoj školi, a 1989. su se venčali, dok za uspešnost njihovog zajedničkog trajanja ističu međusobno poštovanje i konstantni rad na odnosu.

„Odrastali smo zajedno i sazreli smo zajedno i zaista se sviđamo jedno drugome. Imamo želju da provodimo vreme zajedno“, rekao je Džon Bon Džovi za magazin „People“ i otkrio kako se zaljubio u svoju suprugu.

„Privukla me iste minute kada sam je video i to se nikada nije promenilo u 40 godina“, priznao je frontmen benda Bon Džovi.

Par se upoznao 1980. kada su zajedno išli u srednju školu u Nju Džersiju, a Džon je otkrio da ga je Dorotea tada pustila da od nje prepisuje istoriju.

„Uvek sam govorila da sam dobra u uočavanju potencijala. Imam dar. Sladak je, a ja sam površna. Priznajem to“, rekla je supruga rok legende.

Muzičar, koji kaže da i dalje jedno drugom završavaju rečenice, objasnio je da njihova ljubav nikad nije bila upitna.

„Uživamo jedno u drugome i nikada nismo pali na zamke koje slava može da učinit. Svedočili smo tome u godinama kada se to dogodilo ljudima s kojima smo bili bliski“, dodao je Bon Džovi, koji ističe kako je jako zaljubljen u svoju suprugu.

Supružnici sve rade zajedno, pa su tako 2006. pokrenuli fondaciju „Jon Bon Jovi Soul“, koja pomaže gladnim ljudima i beskućnicima kroz svoje restorane i banke hrane.

„Jednostavno je. Staviš krov iznad nečije glave ili staviš hranu u njihove stomake, ako možeš“, objasnio je pevač.

„To je partnerstvo. Kad vidimo nepravdu ili ljude koji pate, želimo da pomognemo. Jako smo blagosloveni i imamo mogućnost da to radimo“, dodala je Doroti.

Inače, Dorotea i Džon imaju četvoro dece, ćerku Stefani (27), kao i sinove Džesija (25), Džejkoba (18) i Romea (16). Iako su zaljubljeni i nakon 40 godina koje su do sada proveli zajedno, Džonu i Dorotei nije uvek sve išlo glatko.

Naime, oni su se 29. aprila 1989. venčali u tajnosti u Las Vegasu, što je naljutilo pevačeve obožavateljke. Nisu se mogle pomiriti s tim da je Bon Džovi oženjen, a ni njegov menadžer nije dobro reagovao na to.

„Kada sam se vratio iz Las Vegasa, moj menadžer bio je besan. Rekao mi je: ‘Miljenik Amerike se oženio… To nije dobar potez za karijeru’, a i naša izdavačka kuća bila je utučena“, otkrio je svojevremeno muzičar, koji je tada nosio laskavu titulu seks simbola.

Vest o venčanju takođe je šokirala i Džonovu majku, koja, kako je rekao jednom prilikom, nije bila nimalo impresionirana. Zbog svega se i njegov bend gotovo raspao, a Bon Džovi je istakao da su mnogi ljudi pokušali tada da unište nešto predivno. Ipak, uspeo je nekako pomiriti svoju titulu seks simbola i ulogu muža.

„Ona je moja stena, stena moje porodice i moje karijere. Zahvalan sam što u životu imam takvu osobu u koju mogu imati poverenja i koju mogu voleti“, govorio je Džon o svojoj supruzi.

Bon Džovi je otkrio i da mu je Dorotea bila oslonac i pre samog braka, kao i da mu je pomogla da prebrodi jedno od najgorih razdoblja u karijeri.

Bend je 1986. godine gotovo pregoreo, a njihova turneja „Slippery When Wet“ tek je počela. Džon se borio s depresijom i u najtežim trenucima razmišljao je da sleti autom s puta. Broj koncerata bio je prevelik i bendov tim agenata i advokata nije im davao nimalo odmora. Srećom, uz suprugu je i tu tešku fazu svog života uspeo da prebrodi.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Komentari

Svi komentari (0)