Foto: Printscreen/Pink

Poslednja epizoda "Novog jutra" na televiziji "Pink" podigla je ogromnu prašinu zbog "eminentnih stručnjaka" koji su komentarisali aktuelne teme i od informativnog programa napravili cirkus.

„Energija, to sam ja“, započela je emisiju Jovana Jeremić u svom stilu.

PROČITAJTE JOŠ:

Gosti „Novog jutra“, pozvani da komentarišu sportske i političke događaje, bili su Petar Puača, bivši fudbaler, Tomislav Kresović, samoprozvani analitičar i Neđo Dražić, „doktor“ i mag.

Neđo je na početku emisije rešio da otvori temu koja sve zanima, Svetsko prvenstvo u fudbalu, te je dao objašnjenje igre i konačnog rezultata naše reprezentacije, ali i glavnih zbivanja u svetu fudbala.

„Rekao sam da neće proći. Zašto? Zato što su vračevi došli pre prvenstva u Katar da pripreme teren. Bili su u hotelima i imali raspored kretanja i svega ostalog. Zašto naši igrači nisu nikog poveli? Ne treba vrača, trebalo je sveštenika. Naši sveštenici su dominantni i u svetu preiznati. Ja Brazilcima nikad neću oprostiti šta su napravili od Srbije, njihovim vračevima, ja sam im poslao poruku, mi se svi znamo. Ako ga ne znam lično, ja ga znam po energiji. Oni će imati posla sa mnom“, objasnio je Neđeljko, pa se osvrnuo na meč sa Švajcarcima:

Foto: Printscreen/Pink

„Švajcarci imaju dva albanska vrača, ostali su iz Afrike. Svaki je plaćen 10 miliona dolara.“

„Politički analitičar“ Kresović nadovezao se na govor maga, pa je pojasnio događaje na političkoj sceni, te je apelovao da se predsednik Srbije čuva magije.

„To je samo put da se to radi i u politici i ja molim šefa države da ne ide u Albaniju nego da pošalje nekog drugog, ne zbog neprijatnosti koja može da se desi, nego upravo što mu spremaju magijske stvari koje utiču na njegovo zdravlje. Upućujem predsedniku Srbije javno apel. Ono što se sprema na političjkoj seni, jeste da kad znaju ko je vodeći u jednoj zemlji, onda stimulišu energije. Strelice se upućuju i ka rukovodstvu određenih država. Predsedniku Vučiću su objektivno zdravlje i život ugroženi u naredniih par meseci, ne od političkih stvari, nego od trovanja i parapsiholoških stvari. On mora da ima pored sebe ozbiljnog parapsihologa u vremenima kada će se odlučivati o brojnim pitanjima, a sve do marta ove godine“, dao je „stručno mišljenje“ analitičar.

Zatim, kako bi se kompletirala ova tema, bivši fudbaler Puača objasnio je šta Srbiji nedostaje kako bi postizala bolje rezultate u fudbalu.

Foto: Printscreen/Pink

„Znate šta nama treba i našem fudbalu? Aleksandar Vučić. Znate kako? Da nađemo jednog takvog čoveka da vodi kao što on vodi državu. Da klonira čoveka kao što je on. Tako bismo bili prvaci sveta“, rekao je Puača, na šta se nadovezala voditeljka:

„Da li moguće naći nekog ko je toliko sposoban?“

Zatim, nekadašnji fudbaler se pohvalio jednim događajem iz svoje duge karijere.

„U svojoj karijeri ponosan sam na jedini crveni karton koji sam dobio jer sam udario bez lopte Albanca. Provocirao me celu utakmicu i psovao mi majku srpsku 99. usred bombardovanja i ja sam ponosan na taj crveni karton. Mrzim Albance, mrzim Šiptare“, rekao je nekadašnji fudbaler.

BONUS VIDEO: Pink CG: Umesto ružičastog programa – mrak 

Komentari

Svi komentari (0)