Foto: Printscreen / Instagram

Jedan od junaka pobede Hrvatske nad Brazilom na Svetskom prvenstvu u fudbalu sigurno je Bruno Petković, strelac jednog pogotka. Ovaj fudbaler zagrebačkog Dinama je nakon izvođenja jedanaestaraca, čime su se naše komšije plasirale u polufinale ovog velikog takmičenja, otrčao na tribine. I to u zagrljaj svojoj izabranici, voditeljki Ivi Šarić.

Sve kamere bile su uperene u njih, a snimke zagrljaja i poljubaca objavila je ova atraktivna brineta na svom Instagram storiju, prenosi „Kurir“.

Njih dvoje važe za skladan par. Izuzetno su popularni, naročito jer je ova atraktivna hrvatska voditeljka fatalna po fudbalere. Ona je, naime, bila u braku sa Brunovim kolegom, fudbalerom u penziji, Jerkom Lekom, sa kojim ima dvoje dece. Bruni je za sada rodila jednog sina.

Iva se od Jerka razvela 2017. godine, a Petkovića je, kako je pisala hrvatska štampa, upoznala dve godine kasnije.

„O privatnom životu ne volim da pričam u javnosti. Jednostavno se ne osećam dobro kada s javnošću delim intimu, nadam se da me razumete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jeste da sam slobodna žena. Jerko i ja smo proveli devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina i zbog njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo javno o našim privatnim stvarima“, izjavila je Šarićeva za hrvatsko izdanje magazina Stori 2018. godine.

Svog sadašnjeg partnera upoznala je i pre nego što ga je ugostila u svojoj emisiji, ali su tada bili prijatelji. Ljubav se tek posle rodila. Godinu dana krili su da su zajedno.

BONUS VIDEO: Argentinci luduju: Bez Dijega Maradone ni na plažu