Verica Rakočević pokazala kako izgleda bez šminke u osmoj deceniji FOTO

Podeli:
Verica Rakočević Foto: Ivan Dinić/Nova S

Modna kreatorka ponosno nosi svoje godine.

Verica Rakočević često je u centru medijske pažnje, kako zbog braka sa 35 godine mlađim Veljkom Kuzmančevićem, tako i zbog svog dobrog izgleda.

PROČITAJTE JOŠ

Sada je odlučila da pokaže i kako izgleda bez šminke, a mnogi joj govore kako izgleda kao da uopšte ne stari. Poznato je da kreatorka preferira prirodan izgled.

"Prisustvo je tako potpuno, odsustvo - tako radikalno, a izgeda između njih nije moguć nikakav prelaz", napisala je Verica uz sliku.

"Ovako izlgeda i razmišlja jedna produhovljena žena", pisali su joj na mrežama u komentarima.

Podsetimo, Verica je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem, od koga je starija 35 godina, a nedavno je otkrila da su čak i njegovi roditelji mlađi od nje.

„Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene – otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu ‘ne’ ili ‘nećeš’. Znali su da ne mogu da mu zabrane“, rekla je Verica u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

BONUS VIDEO: Verica Rakočević Održiva moda će smanjiti sumanuto bacanje garderobe

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar