Goran Milošević Generacija 5
Goran Milošević Foto: Printscreen/ EX YU ARHIV

Goran Milošević uživao je u najvećoj popularnosti krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina.

Goran Milošević bio je član grupa „Burn“, zatim „Zebra“, a najveći uspeh postigao je kao pevač jednog od najpopularnijih rok bendova osamdesetih, „Generacija 5“.

PROČITAJTE JOŠ:

Pesme koje su tada snimili i danas se pevaju, a među njima su hitovi „Ti samo budi dovoljno daleko“, snimljena 1979. godine, kao i „Najjači ostaju“ i brojne druge numere.

U to vreme, početkom osamdesetih, mladi Goran Milošević važio je za miljenika žena, zbog svoje harizme, atraktivnog izgleda i specifičnog stila.

U jeku njegove popularnosti,pevača je osvojila jedna od najlepših žena u Beogradu – Jelena Tinska. Iako je bila starija od njega skoro deset godina i imala dvoje dece, njihovoj ljubavi ništa nije moglo da stane na put.

Jelena je pre nekoliko godina na društvenim mrežama podelila uspomenu iz vremena njihove velike ljubavi, a uz njihove zajedničke fotografije ostavila je zanimljiv komentar:

„To je bila ljubav“, napisala je Jelena Tinska uz fotografije na kojima je pozirala sa svojim tadašnjim izabranikom.

Goran je nakon napuštanja grupe „Generacija 5“ nestao iz medija i o njemu se jako malo zna. On sada ima 63 godine i još uvek se bavi muzikom i pisanjem pesama.

Goran Milošević Generacija 5
Goran Milošević Foto: Printscreen/spot Ispod kože

Goran Milošević je rođeni brat popularne pevačice Slađane Milošević

BONUS VIDEO: TOP 5 najboljih frajera Jugoslavije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare