Foto: N1, Arhiva

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, proglašena je bezbednosno rizičnom osobom u Crnoj Gori, te joj je zabranjen ulazak u ovu zemlju.

Državne službe Crne Gore sumnjaju da je starleta Tijana Ajfon u bliskom odnosu sa Veljkom Belivukom, kojem se poslednjih meseci sudi za teška ubistva.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog dovođenja u vezu sa Veljom Nevoljom i njegovom kriminalnom grupom, tamošnje vlasti odredile su da starleta nije poželjna u njihovoj zemlji, kako saznaje „Kurir“.

Ovim povodom oglasila se i Maksimovićeva, pa je prokomentarisala navode da više ne može da letuje na Jadranu.

„Čula sam i, pravo da vam kažem, vidno sam potresena. Ne znam šta ću bez Crne Gore pored toliko egzotičnih destinacija na ovoj maloj zemaljskoj kugli. Idem kući da plačem. Ove godine nisam ni planirala da idem u Crnu Goru jer uveliko gorim u novoj kolekciji kupaćih kostima u našoj lepoj zemlji, gde i te kako uživam“, izjavila je starleta za pomenuti portal.

Podsetimo, Tijana Ajfon i Mimi Oro saslušane su početkom marta meseca u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) zbog poznanstva sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kojima se sudi za niz teških krivičnih dela. Na saslušanju, obe starlete tvrdile su da nisu upućene u poslove Belivuka i Miljkovića.

Tijana Ajfon nije jedina starleta kojoj je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Pre nje, Soraji Vučelić i Tamari Đurić takođe je zabranjeno da prelaze granicu sa susednom zemljom.

Foto: Instagram/ticamaksimovic

Međutim, starleta se i pre ovog slučaja našla u centru skandala kada je uhapšena u Suvom Polju kraj Bijeljine tokom velike kokainske žurke sa orgijama. Tada je protiv nje podignuta optužnica za prostituciju i podvođenje. Ona je tada, sa još tri devojke koje je vodila na žurku, navodno, ilegalno prešla granicu preko reke Drine u čamcu. U velikoj akciji “Kristal” koju je sprovela Policijska uprava Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je ukupno 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, kako je prenela „Srpska info“.

Kako je Nova.rs pisala, na spisku uhapšenih je i nekoliko označenih pripadnika škaljarskog klana iz Crne Gore, za koje se sumnja da su bili njeni klijenti. Pretpostavlja se da je starleta upravo preko njih uspevala sebi da, između ostalog, obezbedi učešće u brojnim rijaliti programima.

BONUS VIDEO: Peticija protiv Pinka – Pink uzvratio udarac

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)