Dragan Kojić Keba otkrio je šta misli o druženju svog sina Igora Kojića sa Milanom Popovićem.

Keba je medijima predstavio svoju koleginicu iz Bugarske, pevačicu Gloriju, sa kojom je snimio duet.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, on se dotakao teme svog sina Igora, bivše snaje Severine i njenog bivšeg parntera sa kojim ima sina, Milana Popovića.

Veliku pažnju privukla je vest da se Igor i Milan sada druže, a to dokazuju njihove zajedničke fotografije koje su objavljivali na društvenim mrežama.

„Ne sećam se da su Igor i Milan Popović ikada bili u svađi da bi se mirili. Tako da je suvišno reći da je to pomirenje. Moj Igor i Milan su u svojim intervjuima, bar onim koje sam ja pročitao, sve objasnili, tako da je svaka moja reč suvišna. Ne bih ništa da pričam, sve su objasnili“, rekao je Keba, pa se dotakao konkretno Severine:

“ Nikakvih napada sa Severinine strane se ne sećam. Moja misija je da pevam. Ako vi mislite da je sve istina, onda vi imate problem, a ne ja.“

Keba je otkrio da je Severininog sina gledao kao svog unuka.

„“Naravno, daće Bog da će mi se i ta želja da dobijem unuka ostvariti, a ne mislim da će ljubav biti drugačija kao što je bila prema Aleksandru, kao što i jeste sada. To dete, taj dečko će zauvek biti u mom srcu, ta ljubav ne može da se izmeri“, rekao je pevač, pa potvrdio da se viđa sa Aleksandrom.

Keba je govorio i o drugim temama, a nikako nije mogao da zaobiđe ni Mundijal.

„Prognoziram da ćemo ući u drugi krug. Naša ekipa raste kako raste i Svetsko prvenstvo. Ono protiv Kameruna nije bio kiks. Poželeo sam Piksiju sreću kao i uvek“, rekao je on.

Ceo intervju pogledajte u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Dragan Kojić Keba o svom izgledu