Šta nam Anđelina Džoli poručuje novom tetovažom

Podeli:
Andjelina Žoli
Andjelina Žoli

Nakon što je izgubila puno starateljstvo nad decom, te mora da ga deli s bivšim suprugom Bredom Pitom, Anđelina Džoli se odlučila za još jedan novi trajni trag na telu u vidu tetovaže.

PROČITAJTE JOŠ

Poslednjih dana, osim o sudskoj borbi da dobije puno starateljstvo nad decom, koje je na kraju i izgubila, najviše se piše o njenom ponovnom viđanju s bivšim suprugom Džonijem Lijem Milerom. Naime, glumica je već nekoliko puta viđena na izlazu iz njegovog stana u Njujorku, a na jednom od tih druženja, s njom je bio i sin Paks.

Međutim, na poslednjim paparaco snimcima pažnju nisu privukli ni njeni ljubavni problemi, ni starateljstvo nad decom, već nova tetovaža. Naime, paparaci su snimili Anđelinu u šetnji Njujorkom, kada je imala suknju i belu majicu kratkih rukava, a upravo je ta majica i otkrila novu tetovažu, koja ima jaku simboliku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OK! PAKISTAN (@okpakistan)

Poznato je da je Anđelina veliki ljubitelj tetovaža, te je ovog puta odlučila da na desnoj ruci istetovira citat na italijanskom. Reč je o citatu matematičara, fizičara, astronoma i filozofa Galilea Galileja, iz 1633. godine – „Eppur Si Muove“ (Ipak se okreće, prim. aut.).

Inače, Anđelina Džoli na svom telu ima mnoštvo tetovaža kao uspomenu na putovanja, dobrotvorni rad, decu…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar