Foto: E-Stock

Popović je na neskvakidašnji način pitao pevačicu da bude njegova životna saputnica.

Suzana Jovanović i Saša Popović izgovorili su sudbonosno da 1998. godine u prisustvu najužeg kruga prijatelja i rodbine, a njihovoj ljubavi kumovali su Lepa Brena i Boba Živojinović.

PROČITAJTE JOŠ

Svadbeno slavlje je bilo jedno od najglamuroznijih u svetu šoubiza, a kada se oženio Popović je imao 42 godine, a srce velikog zavodnika uspela je da osvoji samo Suzana.

U srećnom braku su više od dve decenije, a Popović je otkrio kako je počela njihova ljubavna priča, čime ga je Suzana osvojila, a potom i kako ju je zaprosio.

„Čim sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela je neku vedrinu u moj dotadašnji, pomalo monoton život. Nijednog trenutka nisam razmišljao da li treba da otpočnemo zajednički život. A to da sam zavodnik, to je već izvikana stvar, mislim da su tome doprineli mediji“, rekao je jednom prilikom Saša.

Sam čin prosidbe je bio pomalo neuobičajen, ali originalan i bez velike pompe.

„Jednog dana mi je rekao: ‘Sule, ajde spremi se danas, vodim te na jedno mesto.’ Otišli smo u Novi Sad, u zlataru kod njegovog druga, gde sam izabrala verenički prsten, koji i danas čuvam“, kazala je ranije Suzana.

Podsetimo, Suzana je pre braka sa Sašom, dobila sina Danijela sa prethodnim partnerom, kome je Popović danas poput pravog oca, a iz njihove ljubavi rodila se ćerka Aleksandra.

BONUS VIDEO: Đorđe David laje na Viki, Saša Popović spava na bini: Haos u Zvezdama Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)