Foto: E-stock/Časlav Vukojičić; G. G./ATAImages; Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić, Nataša Bekvalac i Teodora Džehverović povezivane su sa istim muškarcem.

U pitanju je kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani.

PROČITAJTE JOŠ:

Za sve ove dame se spekulisalo da su u nekom trenutku u nekoj varijanti bile sa Ćazimom, ali za to se ne može reči da je i zvanično potvrđeno. Neke od njih su negirale ove navode, ali Osmani nikada nije negirao.

Naime, Osmani je često povezivan sa kriminalnim klanovima, kao i švercom kokaina, zbog čega je bio i hapšen zajedno sa svojom braćom.

Tokom 2011. godine ljubavna afera Ćazima i novosadske lepotice Nataše Bekvalac je bila tema broj jedan u svim medijima.

Naime, pričalo se da je on obasipa skupocenim poklonima i viđeni su u Hrvatskoj na jahti, a pisalo se da zbog njega čak ni roditelji nisu pričali sa pevačicom.

„Nikada nisam imala ni sponzore, ni ljubavnike, niti muškarce, koji su na bilo koji način novcem ili svojim uticajem pomogli u bilo kom smislu meni privatno, ili mojoj karijeri. Pre dve godine upoznavanjem sa čovekom druge nacionalnosti sama sam doprinela, ali i sama preživela medijski linč i privatnu golgotu, razbijanje automobila i pogrdne grafite na zgradi u kojoj sam živela“, rekla je Nataša tada, pa za Svet dodala da zna ko joj je smestio ovu priču:

„Istina je da me je Ćazim skupo koštao, ali nije mi žao. Nikada ne žalim ni za čim i ni zbog čega, ne osvrćem se iza sebe jer znam da je moj život kao stih Miloša Crnjanskog – beskrajni plavi krug i u njemu zvezda.“

Godinama kasnije, nakon što je Natašu udario tadašnji muž Luka Lazukić, Ćazim se oglasio i tako i priznao da su bili zajedno.

„Neshvatljivo mi je da neko može da udari majku svog deteta, pogotovo Natašu Bekvalac, jednu balkansku zvezdu. Krivo mi kada neko da sebi za pravo da tuče neku od žena sa kojima sam bio i ovih dana ću videti kako Nataši mogu da pomognem“, rekao je Ćazim za Pink.

Nataša Bekvalac, Ćazim Osmani i Ana Nikolić
Nataša Bekvalac, Ćazim Osmani i Ana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages/E-Stock/Časlav Vukojićić

Ana Nikolić takođe je bila u kratkoj vezi sa Ćazimom. Njena situacija, međutim, bila nešto komplikovanija, pa je Ana čak i dobila batine od njegove tadašnje devojke Mande Popović.

Ovaj slučaj se našao i na sudu, ali se sve brzo stišalo. Nedugo zatim, isplovile su na površinu poruke, koje je Nikolićeva slala Ćazimu.

„Sama se sebi gadim što sam ikada spavala sa tobom“, glasila je jedna od poruka.

Kada je reper Stefan Đurić Rasta navodno tukao Anu sa kojom je bio u braku i imaju ćerku Taru, Ćazim se takođe oglasio.

„Čim sam čuo šta joj se dogodilo, pozvao sam Anu, ali ona nije bila dostupna. Ona je dobra devojka i ne zaslužuje da bude povređena. A taj mali će naje*ati! Ošišaću mu sve dredove na glavi. Moje bivše žene su uvek pod mojoj zaštitom jer ja ne podržavam nasilje“, istakao je on tada.

Ćazim Osmani Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović snimljena je na njegovoj jahti i bila povezivana sa njim, ali ona je to žustro demantovala. Čak je rekla da će tužiti svaku osobu koja to bude spominjala. Nakon njenog demantovanja u javnost je isplivala i jedna njihova zajednička selfi fotografija.

„Čuo sam da je rekla da me poštuje i drago mi je da je to rekla. Verujem da to što kaže i misli, a to što je nekoliko puta rekla čak i da me gleda kao oca mi je veoma smešno. Verujem da je smešno i ostalima“, rekao je Ćazim tada za Pink, a spomenuo je i da su uvek bili na „ti“.

Foto:E-Stock_caslav_vukojicic

BONUS VIDEO: Top 5 srpskih hot baka: Ne zna se koja više gori