Foto: RINDOFF-GARCIA / Bestimage / Profimedia

Glumica Beverli D'Andželo proslavila se ulogom Elen Grizvold u komediji "National Lampoon's Vacation".

Njen ljubavni život često je privlačio pažnju, a u periodu od 1981. do 1995. godine bila je udata za italijanskog aristokratu Don Lorenca Salvijatija.

Nakon razvoda, bila je u vezi sa rediteljem Nilom Džordanom, kao i sa glumcem Alom Paćinom. Sa Paćinom je dobila blizance kada je imala 49 godina, a njihova borba za starateljstvo nad decom dugo je privlačila pažnju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zatrudnela sam sa 48, rodila sam šest nedelja nakon što sam napunila 49 godina, a kada sam imala 51 godinu postala sam samohrani roditelj“, rekla je za „Closer Weekly“ glumica Beverli D’Andželo koja sada ima 72 godine.

Ona i Al tada su dobili sina Antona i ćerku Oliviju koji sada imaju 22 godine.

View this post on Instagram

A post shared by @intergalacticnyc

Popularni glumac se nikada nije ženio, iako su ga često povezivali sa brojnim lepoticama, dok neke veze nije ni krio.

Beverli je imala velika očekivanja od njega, te se nadala da će zajedno izgraditi porodicu koju će držati na okupu i u kojoj će uživati.

„Imala sam fantaziju da kada imate decu, to radite u porodičnom okruženju“, objasnila je glumica.

View this post on Instagram

A post shared by Del Shores (@delshores)

Beverli je otkrila kako se razvio odnos između nje i čuvenog Ala Paćina.

„Nakon što smo se poznavali tri meseca, Al me je pogledao u oči i rekao: ‘Želim da budeš majka moje dece’. To je sve što je trebalo da čujem“, opisala je Beverli.

Međutim, popularni par se ubrzo rastao, a onda su prošli kroz tešku borbu za starateljstvo, zbog čega su značajno narušili svoj dobar odnos i završili na sudu.

Al Paćino i Beverli D’Andželo sudili su se 2003. godine, kada su blizanci imali samo dve godine.

Al Paćino na dodeli Oskara Foto:Robyn BECK / AFP / Profimedia

Zastupnik glumice rekao je za medije u vreme dok je sudski proces između nekadašnjih supružnika trajao da je Al Paćino bio „kontrolisani, uznemiravajući čovek koji nikada nije promenio jednu pelenu“. Sa druge strane je brzo usledio odgovor, pa su iz pravnog tima glumca tvrdili da „Beverli nastavlja da koristi decu na način koji ih skoro čini taocima“.

Međutim, glumački par uspeo je da reši nesuglasice, a onda su zaboravili sve probleme sa kojima su se suočavali, pa su ostali prijatelji i više puta su viđeni kako se druže.

„Кljučna stvar je stvaranje nove istorije i prelazak sa onoga što je prekinulo taj odnos ka novom zajedničkom roditeljstvu“, objasnila je glumica, kako piše „Fox News“ i dodala:

Al Paćino Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Najvažnija stvar koju sam naučila jeste koliko je važno prihvatanje. Svi imamo želju da promenimo stvari koje nam se ne sviđaju, ali ne možete da promenite drugu osobu. Morate da prihvatite razlike i sve stvari koje su dovele do raskida na način koji vam omogućava da krenete napred. I od svog sistema podrške i ljudi koje poznajem i volim, stvorila sam idealnog partnera.“

Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Al Paćino uživa u ljubavi sa 54 godine mlađom partnerkom, TV producentkinjom Nur Alfalah.

BONUS VIDEO: Vujadin je klasičan Balkanac koji poslove deli na muške i ženske: Mirka Vasiljević o suprugu bez dlake na jeziku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare