Prijatelji, Sex i grad: Kad nam stižu nove sezone hit serija

Film 05. mar. 202107:08
Podeli:
Foto: Supplied by LMK / Landmark / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Stigao je mart, a to znači samo jedno, početak nastavka snimanja kultnog sitkoma "Prijatelji", ali i snimanje novih epizoda serije "Seks i grad".

Iako je prvobitna informacija o nastavku serije objavljena još u februaru 2020. godine, zbog pandemije koronavirusa, početak snimanja nastavka ovog legendarnog sitkoma odložen je za kasnije. Prema najnovijim informacijama, objavljenim u novembru prošle godine, snimanje serije počinje ovog marta.

PROČITAJTE JOŠ

Snimanje će se odvijati na originalnoj sceni emisije, u Kaliforniji i okupiće originalnu glumačku postavu Metjua Perija, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisu Kudrou, Meta Leblanka i Dejvida Švimera.

Iako datum premijere jednokratne epizode još uvek nije poznat, HBO MAX i HBO GO striming servisi najavili su da će svih deset sezona biti dostupni na ovoj platformi od 15. aprila ove godine.

To znači samo jedno – nova epizoda uskoro stiže.

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Slično je i sa serijom Seks i grad, čiji su producenti u januaru ove godine najavili novu sezonu serije.

Za razliku od producenata „Prijatelja“, bili su malo otvoreniji po pitanju dešavanja u seriji.

Skoro dve decenije od završetka serije u njoj će se pojaviti tri od četiri glavne junakinje – Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, a kompanija HBO nije obrazložila zašto se u seriji neće pojaviti Kim Katral, koja je igrala Samantu Džons.

Radnja će pratiti i pandemiju koronavirusa.

Sezona će ukupno imati 10 novih epizoda, a snimanje je zakazano za kraj proleća. Nove epizode, šuškaju američki mediji, biće dostupne do kraja godine.

Obe serije rade se u HBO produkciji.

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
Komentari

Vaš komentar