Elena Kitić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Izgleda da skandali nisu mnogo poljuljali mladu pevačicu.

Ćerka folkera Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić, ovih dana je u centru pažnje, a dok kruže razne priče o njoj, najnovijom objavom na Instagramu je napravila pometnju.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevačica je odlučila da hladne dane zameni suncem i vrelim peskom, te je otišla u Dominikansku Republiku, omiljenu destinaciju svoje majke Marte koja tamo poseduje i luksuznu nekretninu.

Elena Kitić Foto:Screenshot/elenakitic

Pustivši kosu da se vijori, Elena je pozirala u kupaćem kostimu, a tetovaže na njenom telu dodatno su raspalile maštu muškaraca,

Inače, dosta se polemisalo o Eleninom odnosu sa Hrvatom i bivšim učesnikom rijalitija, Franom Pujasom.

Fran Pujas Foto:E-stock/Časlav Vukojičić

Naime, njena drugarica Cveta je u „Zadruzi 6“ ispričala kako je Elena prevarila Frana.

„Zvala me je dok sam bila u studiju i čekala Frana kada je ispao i rekla da ga vozim u neki stan u Zemunu i da su mu tamo stvari. Jako sam pobesnela i rekla joj da ću Frana pozvati kod sebe jer je prvenstveno i njen prijatelj. Rekla mi je da je sluga Ćira preneo njegove stvari u neki stan i da će joj dati lokaciju. Rekla sam joj da je g**no, na šta je ona rekla kao: ‘Šta kog đavola i izlazi iz Zadruge’. Sve mi je to logično jer se smuvala sa mojim drugom bivšim s kojim sam je ja upoznala na žurki 6. maja. Taj moj bivši drug je j**ao sve naše drugarice i ona je sad kao s njim. Užas“, govorila je Cveta u snimku, tvrdi „Pink“.

BONUS VIDEO: Mile Kitić o Eleni i Marti

 

Komentari

Svi komentari (0)