Gerard Pique Shakira
Gerard Pique Shakira Foto:EPA/ANDREU DALMAU

Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike nedavno su raskinuli vezu dugu 12 godina u kojoj su dobili sinove Milana i Sašu.

Kao glavni razlog razlaza spominjalo se navodno Pikeovo neverstvo, a nakon vesti o raskidu njhove veze svetski mediji u više navrata su pisali o njihovom turbulentnom odnosu.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularna pevačica je u jednom intervjuu za magazin „Elle“ nedavno govorila o porodici i braku.

„Mogu samo reći da sam sve što sam imala uložila u ovu vezu i svoju porodicu. Pre nego što su deca krenula u školu, vodila sam nomadski život. Oduvek sam živela kao umetnik, putujući bez prestanka, odlazeći na različite delove sveta, na turneje, nastupajući, promovišući se… No, krajem 2014. znala sam da sve moram staviti u drugi plan i svoju karijeru ubaciti u drugu brzinu. Znala sam da se moram skrasiti, ‘pustiti korijenje’ u Barceloni i biti tu za Milana i Đerara, a kasnije i za Sašu“, rekla je Šakira.

Shakira, Šakira
Šakira Foto: EPA-EFE/Luca Piergiovanni

Navodno, njen intervju je razbesneo fudbalera, koji smatra da pevačica „glumi žrtvu“, kako je rekao izvor blizak poznatom paru.

„Svi koji ga poznaju znaju da i kada izađe u provod i popije čašu više, ipak ostaje odgovoran u obavljanju poslovnih zadataka i brine o svojoj porodici“, kazao je izvor za medije, pa je dodao:

Šakira i Đerard Pike Foto:EPA/ANDREU DALMAU

„Vodi svoju decu u školu, na vannastavne aktivnosti, izlete itd. Slobodno vreme u potpunosti posveti njima. Besan je na Šakiru jer sebe predstavlja kao osobu koja je zanemarila karijeru kako bi se brinula o deci i bila dobar primer.“

BONUS VIDEO: Veza, brak, razvod: Život tinejdžera na Youtube-u – gosti Ana Martinoli i Radmila Vulić Bojović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)