Jelena Karleuša, Tea Tairović i Milica Pavlović Foto:Antonio Ahel/ATAImages/E-stock/Časlav Vukojičić/E-stock/Tik Tak

One plesnim pokretima publiku bacaju u trans.

Naše pevačice se trude da na svojim nastupima naprave što bolju atmosferu i svojoj publici prirede provod zta pamćenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored hitova koje izvode, mnoge od njih i energičnim igranjem ostavljaju bez daha, a njihovi obožavaoci te trenutke često dele na društvenim mrežama.

Jedna od onih koje ostavljaju najači utisak svojim plesom i zavodljivim pokretima svakako je Tea Tairović.

Provokativnom garderobom i neumornim igranjem ona potpuno hipnotiše muškarce, a najčešće primenjuje tehnike trbušnog plesa.

Tea tokom čitavog nastupa vrti kukovima, meša zadnjicom i izvodi plesne pokrete na kojima bi joj mogle pozavideti i mnoge svetske zvezde.

@muzikabiosamtu 👉Oznaci prijatelja koji treba ovo da vidi👈#vienna #muzikauzivo #muzika #zagreb #live #bosnia #croatia #serbia #split #skopje @teat111 ♬ original sound - Muzika Bio Sam Tu

Nekoliko puta joj se čak desilo i da joj „sevnu gaćice, kao i da joj ispadnu grudi iz haljine, ali ona tome nije pridavala veliki značaj i samo je nastavljala sa nastupom.

Svakako za njom ne zaostaje mnogo ni Sandra Afrika.

Za nju mnogi kažu da ima „najbolju guzu na estradi“, a ona se trudi i da je istakne.

Tako vrlo rado meša zadnjicom pred publikom, bacajući sve muškarce u trans.

I Milica Pavlović spada u jednu od najenergičnijih i najvrcavijih pevačica sa domaće estrade.

Otkako se pojavila u „Zvezdama Granda“, ostavila je jak utisak i svi su zapamtili zgodnu Leskovčanku koja zavodljivo meša kukovima i zadnjicom.

Miličini nastupi su uvek energični, a publika zajedno sa njom neumorno igra sve vreme.

Jelena Karleuša često zadnjicu ističe kao jedan od svojih „glavnih aduta“, a na svojim nastupima redovno nosi provokativne kostime u kojima joj pozadina dolazi do izražaja.

Ona ne krije da dosta pažnje posvećuje koreografijama i da se uvek trudi da publici pruži najbolje od sebe, što joj i polazi za rukom.

I Rada Manojlović uvek ima energične nastupe, a nekoliko puta desilo se da joj ispod prekratke haljine sevnu i gaćice, te da publici pokaže i više nego što bi trebalo.

BONUS VIDEO: Ispovest Tee Tairović: Nikada se neću udati