Marina Tadić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica ne menja stav.

Marina Tadić je pre dve godine postala mama i nedavno otkrila šta se promenilo nakon toga u njenom životu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kad se porodiš tebi se mozak smanji, ja mislim da je to naučno dokazano, zato što ti dete uzme pola svega. Počela sam da zaboravljam, pa posle nekog vremena se vrati. Danas mi je nešto sve oko medicine i sa Maki sam imala jednu debatu, ali nećemo o tome“,  rekla je pevačica i svojom izjavom nasmejala čitav studio.

Marina je potpuno uverena u ono što govori.

„Ozbiljno vam kažem da počnete nekako da zaboravljate, ali to je prvih godinu, dve… Ove mlade mame koje su se tek porodile će razumeti, one znaju sigurno o čemu pričam i stojim iza toga da malo zaboravljate“, dodala je ona za „Grand online“ pre par mesec.

Nedavno je gostovala u emisiji „Grand specijal“, kada ju je voditeljka pitala da li je promenila stav.

„Sećaš se Marina da smo došli do toga da se ženama smanji mozak kada su u drugom stanju, je l to i dalje tvrdiš“, upitala je voditeljka Vesna Milanović, a pevačica je kao iz topa odgovorila:

Marina Tadić, Gosti na svadbi Mihajla Šaulića Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Tvrdim sto posto, pa postoje naučna istraživanja o tome, slobodno pročitajte. Ja sam to našla i poslala sam ti dokaz Siniša. Mene su posle togla zvali prijatelji i muž od moje drugarice mi je rekao da je njegova žena obuvala dve različite patike nakon porođaja“, rekla je Marina gostujući u emisiji „Grand specijal“.

Voditeljka se našalila i ocenila da je Marina dovoljan stručnjak u emisiji.

„Mislili smo da u ovoj emisiji ugostimo jednog ginekologa i pslihologa, pa da pričamo na ovu temu, ali si nam ti sama dovoljna“, dodala je Vesna.

Ovaj stav je prokomentarisala i njena prijateljica Ilda Šaulić.

Komentari

Svi komentari (0)