Foto:EPA/Diego Azubel

Pop ikona Kajli Minog nedavno je objavila svoj novi studijski album "Disco", koji je juče zauzeo prvo mesto na najuticajnijoj muzičkoj lestvici u Velikoj Britaniji.

Njen petnaesti studijski album debitovao je na prvom mestu najuticajnije muzičke lestvice u Velikoj Britaniji, čime je pedesetdvogodišnja pop ikona ostavila iza sebe svoje koleginice Lejdi Gagu i Arijanu Grande, te je postala žena sa najvećim debijem u 2020. godini.

PROČITAJTE JOŠ

Ujedno, album „Disco“ krunisao je Kajli Minog kao jedinu ženu koja je imala broj jedan album u Velikoj Britaniji u pet različitih decenija.

Ovo je ujedno i Kajlin osmi album broj jedan, čime je pretekla Eltona Džona, Klif Ričarda i Džorda Majkla kao umetnica sa najviše broj jedan albuma u ovoj zemlji.

„Nemam reči, hvala vam“, kratko je prokomentarisala Kajli za britanske medije.

U Velikoj Britaniji je sa svojih 29 top 10 singlova najuspešnija pevačica posle Madone, a u svetu je prodala do sada 40 miliona singlova i 25 miliona albuma.

Njena najpoznatija pesma je “Can’t Get You Out Of My Head” koja je ujedno proglašena i najpevljivijom pesmom svih vremena.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)