Dino Merlin Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Pevač Dino Merlin decenijama gradi muzičku karijeru. I pored ogromne popularnosti, svoj privatni život uspeo je da sačuva od javnosti.

Dino Merlin retko kada pokazuje suprugu Amelu, sa kojom je više decenija, a zajedno su u braku dobili dvoje dece.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihova ljubavna priča veoma je interesantna.

„Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvek mi je lepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina“, ispričao je Dino.

Kako je Amela studirala arhitekturu i bila dete iz bogate porodice, njeni roditelji su bili protiv ljubavi sa Dinom, jer je bio siromašan momak.

„Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću“, rekao je pevač, kako piše „Exkluziva.ba“.

„Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju“, prisetio se Merlin tih vremena i dodao:

„Ali eto, vreme leči sve, pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.“

BONUS VIDEO: Dino Merlin koncert

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)