Foto:E-Stock_zipaphoto/Antonio Ahel/ATAImages/Goran Srdanov/Nova.rs

Ovako su naše najveće zvezde izgledale na početku karijere.

Na jednom Instagram profilu su osvanule slike poznatih pevačica sa početka njihove karijere, mi smo uporedili njihove zube, a na vama je da procenite razliku.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandra Prijović važi za jednu od najvećih zvezda mlađe generacije. Ona je svoju karijeru započela u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a ove godine je na najvećem muzičkom dođajaju u zemlji MAC dobila nagradu za album godine. Iako nije prošlo ni godinu dana od poslednjeg albuma koji je izbacila, Aleksandra uveliko radi na novim pesmama. Na Instagramu je osvanula slika iz perioda kada je bila u pomenutom takmičenju.

Jelena Karleuša je takođe stavila nove zube, a svojevremeno su mnogi komentarisali da za tim nije bilo potrebe s obzirom na to da je imala zavodljiv osmeh i pre korekcije.

Svetlana Ceca Ražnatović obara sa nogu gde god da se pojavi, kako svojim izgledom, stavom i harizmom, tako i širokim osmehom. Ceca je takođe pre par godina stavila nove zube, a komentari su bili slični kao i za Karleušu. Mnogi misle da nije bilo potrebe za tim, a vi pogledajte kako je izgledao njen osmeh pre 20 godina.

Pored Aleksandre Prijović, jedna od najuspešnijih Zvezda Granda je svakako Radmila Rada Manojlović. Ona se u prvi put u takmičenju pojavila 2004. godine gde je ubrzo ispala, ali je zato 2007. godine došla do finala i postala jedna od najtraženijih pevačica u našoj zemlji. Njena skromnost je kupila publiku, a Rada važi za jednu od retkih osoba na estradi koje nemaju kompleksa.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta