Seka Aleksić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Seka Aleksić okupila je u prestoničkom hotelu, pripadnike sedme sile kako bi održala konferenciju povodom njenog novogodišnjeg nastupa.

Tom prilikom govorila je o mnogim temama, pa se dotakla novog albuma, porodice, odnosa sa suprugom Veljkom, kuvanja i vantelesne oplodnje.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica, kao i mnoge njene kolege, će novogodišnju noć provesti radno, a za narendu godinu ima velike planove.

„Ništa specijalno loše mi se nije dešavalo ove godine. Svakako sve loše situacije i loše ljude treba da odbacimo, ne samo kada je Nova godina, nego generalno u životu. Ne pridajem previše značaja tom dočeku, to mi je kao i svaki drugi dan. Sve negativno treba da da odbacujemo uvek. Kakve su ti misli, takav ti je život. Ja se držim toga i tako živim. Trenutno sam preokupirana pesmama za novi album i „Disko Seka“ album će, nadam se, obeležiti ovu godinu, tako da su moje preokupirana time. Volela bih da se desi i solistički koncert“, rekla je Seka, pa otkrila da li će nositi crveni donju već tokom dočeka i ko će biti uz nju:

„Ma jok, ne. Vi znate da sam ja tradicionalna, to kod mene ne pali. Vunene čarape nosim. Suprug će biti sa mnom svakako, kao i svake godine, ali deca neće. Oni su mali i uveliko će da spavaju.“

Otkrila je da za Novu godinu neće spremati ručak, ali će za Božić trpeza u njenom domu biti bogata.

Seka Aleksić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Ipak, taj dan se ne sprema ručak, jer se spremam i idem da radim. Inače sam domaćica i mama koja kuva. Što se tiče Božića, to je sve ono tradicionalno, domaće, od početka, pa do kraja. Biće svega.Sve znam da spremam. Evo danas spremam pasulj na vodi, pošto je počeo post. Sada kad dođem kući ga potapam u vodu, pa sutra spremam. Ova gospođa u lateksu sprema pasulj“, rekla je Seka pa otkrila šta će kupiti sinovima i kakva su njihova interesovanja:

„Jakov obožava lasere, svetla, sve što šljašti, a voli i da fotka, a boga mi, pravi i dobre fotografije.“

Seka je još uvek na dijeti, a opšte je poznato da je poprilično smršala. Sledeće godine planira i da počne s treninzima. Ispričala je i anegdotu o tome kako njeni sinovi nisu mogli da shvate da je njihova mama popularna.

„Jakov je bio zbunjen kada ljudi i deca hoće da se slikaju sa mnom, pitao me je tada: ‘Da li su oni normalni’. Sada mu je sve to jasno i zove me Seka Aleksić. Daj Bože da bude pevač ako ima talenat“, rekla je Seka.

Podsetimo, nakon ocene pokreti Dveri i njihovog lidera Boška Obradovića da vantelesna oplodnja sa doniranim reproduktivnim materijalom iz Španije i Danske zahteva „posebnu moralno-etičku procenu“, oglasila se pevačica Seka Aleksić, a sada je sve objasnila.

@nova.rs_portal @seka.aleksic_official KRALJICA! 👑❤️ #fyp #foryou #srbija #sekaaleksic #boskoobradovic #tiktokviral ♬ original sound - Nova.rs

„Ja ne mogu da se izjašnjavam na temu toga da li je on kompetentan da se o tome izjašnjava ili ne. Svakako da ja, kao neko ko je prošao kroz proces vantelesne oplodnje, ja nisam radila donaciju, jer nisam imala potrebu, ali da sam imala, radila bih. To su jako škakljive i bolne teme, pogotovo za žene, jer su više izložene tome. U fazonu sam, zašto bismo mi odlazili u Španiju, zašto to ne bismo radili kod nas? O tome ne treba niko da se izjašnjava, to je lična stvar. Nije moje da li će neko da ode na donacije ili ne. Ja sam tu da podržim ljude i ljubav, tako podržavam i one koji će sutra da usvoje dete. Znate koliko ima dece ostavljene u porodilištu? Smatram da je gospodin Boško tom izjavom sigurno povredio neke žene, porodice, bračne parove koji su želeli da se podvrgnu tome. Zalažem se za to da se u našoj zemlji radi donacija, i ako se to bude desilo, evo da kažem da ću ja biti prva javna ličnost koja će donirati jajne ćelije. Želim da budem primer svim drugim ženama“, rekla je Seka.

BONUS VIDEO: Seka Aleksić o sinovima