Otkrivamo: Ko je novi voditelj Pregleda dana

Showbiz 01. maj. 202119:01 > 19:1410 komentara
Podeli:
Željko Veljković
Željko Veljković Foto: Newsmax Adria

U večerašnjem Prelgedu dana NewsMax Adrie, gledaoce očekuje veliko iznenađenje. Umesto standardnih voditelja, Jelene Obućine ili Gorana Dimitrijevića, kako su gledaoci do sada navikli, domaćin praznične specijal emisije biće Željko Veljković, dosadašnji reporter Pregleda dana.

PROČITAJTE JOŠ

Karijeru je započeo na nekadašnjem studiju B, a kasnije je radio i na televiziji B92, kao i na Južnim vestima. Od prošle godine, zvanično je deo News Max Adria porodice i gledaoci su do sada imali prilike da uživaju u njegovim dnevnim prilozima i reporterskim izveštajima. Od večeras, prvi put će se naći u studiju na mestu voditelja emisije.

„Večeras je moja prva, a možda i poslednja emisija, zavisi kako prođe. Pripreme su trajale otprilike jedan dan. Ozbiljno se pristupilo celom poduhvatu jer su svi računali da imam neko televizijsko i studijsko iskustvo, ja nisam računao tako. Mada, studio je kao vožnja bajsa, jednom naučiš i ide dalje. Trebalo je jedno pet minuta da bih se osetio dobro“, rekao je Veljković u razgovoru za Nova.rs.

„U svom uvodu ne pominjem Vučiča, samo kažem, znate vi ko je …“, govori kroz smeh Veljković za Nova.rs.

Kaže još da je sazreo kao novinar, te da veruje da je vreme da ga gledaoci vide u studiju.

„Ja sam podvojena ličnost. Teren uvek, na prvom mestu. I to ne teren sa političarima, zvaničnicima i stručnjacima, već teren sa običnim ljudima. Ako neke priče volim, to su priče u kojima možemo da čujemo i narodnu duhovitost i dušu, to se vidi i u mojim prilozima. S druge strane, kako godine prolaze, mislim da je vreme za studio. Prosto, to je jedan normalan proces odrastanja i sazrevanja televizijskih ljudi“, govori dalje Veljković za naš portal i dodaje:

„Mislim da kod nas ljudi prečesto premladi ulaze u studio, a sećam se da sam nekada davno pročitao definiciju da voditelj vesti treba da izgleda kao neko kome ne možeš da proceniš koliko ima godina. Nije on važan, već vesti. Ne treba da bude ni prelep, ni preružan, ne treba da mu se odrede ni godine…“

Današnja emisija je, ipak, govori, samo proba.

„Bitno u celoj ovoj priči je što je ovaj vikend moj veliki eskperiment. Videćemo kakve će biti reakcije i šta će dalje biti sa tim. Ako ništa drugo, za Novu Godinu smo u studiju videli Slobu Georgieva, a za ove Uskršnje praznike mene … barem možemo biti zamena, jer i Goran i Jelena nekada moraju na odmor.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar