Snezana i Dragan Stojkovic Piksi
Snežana i Dragan Stojković Piksi Foto:Zoran Lončarević

Selektor srpske fudbalske reprezentacije ima čime da se ponosi.

Kako je trenutno Svetsko prvenstvo u fudbalu tema broj jedan, privatni životi naših fudbalera su u centru pažnje, a naročito njihove devojke i žene. Jedan od onih koji je godinama u stabilnom braku jeste naš selektor.

Dragan Stojković Piksi, duže od trideset godina je u braku sa Snežanom sa kojom je dobio troje dece, Andreu, Anju i Marka.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegova supruga odoleva godinama, te njen izgled uvek nailazi na komplimente. Kako Piksi tvrdi, Snežani nije bilo lako da živi sa fudbalerom.

„Nije lako živeti sa profesionalcem koji često putuje, doživljava stresne situacije, koji emotivno gleda na svoj posao. Nije da sam ja neki problematičan čovek, niti pravim nekakve skandale, ali nije sve to lako kao što ljudi misle. Treba uskladiti sve što život nosi. Zato sam zahvalan što je Snežana toliko jaka i moćna. Evo, preko trideset godina smo zajedno i to znači da nas takve okolnosti nisu pokolebale, već je uspela da izađe na kraj sa svim tim stvarima. Skidam joj kapu za sve što je uradila kako bi održala našu porodicu“, rekao nam je Stojković.

Snezana i Dragan Stojkovic Piksi
Snežana i Dragan Stojković Piksi Foto:E-Stock_kobra

Njegova starija ćerka Andrea najviše liči na majku. Naime, ona je početkom ove godine dobila ćerku Sijenu. Ipak, o njoj se ne zna mnogo i svoju privatnost čuva, te je zaključala svoje profile na društvenim mrežama. Ponekada podeli neki momenat na društvenim mrežama, pa tako i sa svojim izabranikom koji se zove Mete Yelkenci.

„Moja najstarija kćerka Andrea je diplomirala pre dve godine na američkom univerzitetu u Parizu, posle čega je godinu dana bila na praksi u Japanu i godinu dana u Srbiji. Anja je studirala modni dizajn u Londonu, a poslednji semestar je završila na prestižnom Univerzitetu ‘Kolumbija’ u Njujorku“, rekla je supruga proslavljenog fudbalera pre nekoliko godina.

Druga ćerka Anja već ima tri ćerke, a sve imaju neobična imena – Indija Rouz, Kasija Ginza i Aleksia Saskia Valente. Anja je vrlo popularna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu ima skoro 40.000 pratilaca. Društvene mreže su prepune njenih slika na kojima nosi skupu brendiranu odeću, a ispod kojih se nalazi mnoštvo komplimenata na račun njenog izgleda i vitke linije.

Njen suprug je vozač trkačkih automobila Hugo Valente, za koga se udala deset meseci posle rođenja prve ćerke. Građansko venčanje je održano u Francuskoj, dok je gala slavlje potom bilo u Beogradu.

„Fenomenalan je. Momak je zaista na svom mestu, bio je profesionalni pilot, odnosno vozio je za WTCC verziju, ali kada su dobili ćerku Indiju Rouz, doneo je jednu tešku odluku za njega. Morao je da odustane od tog angažmana, jer kao novopečeni otac nije želeo ništa da rizikuje. Mene je to oduševilo i pokazalo mi jednu bitnu stvar, da je odgovoran čovek. Anji i Indiji je posvećen maksimalno, što posebno pohvaljujem“, rekao je Piksi svojevremeno i prisetio se šta je bilo prvo što je rekao Valenteu kada su se upoznali.

„U šali sam mu rekao da ja ubijam za svoju ćerku. Parafraziram, ali bilo je u tom kontekstu, u svakom slučaju šaljivom. Sećam se da je u početku sa velikim respektom, pa čak i strahopoštovanjem, gledao na mene, ali kada me je bolje upoznao, opustio se i shvatio je da sam ja njegov drug i prijatelj. Imamo odličan odnos i svaki dan se viđamo“, prisetio se Piksi za „Story“.

Posebno interesantan za medije jeste Piksijev sin Marko. Naime, on se retko pojavljuje u javnosti, a živi na relaciji Amerika – Velika Britanija. Poznato je da je diplomirao je menadžment na jednom od najprestižnijih londonskih fakulteta.

Marko je veliki ljubitelj putovanja i životinja, a među kućnim ljubimcima ima i tigra.

Ova objava je privukla mnogo pažnje, te je Marko u jednom trenutku i zabranio komentarisanje. Takođe, on je miljenik ženskog roda, a s obzirom da je odrastao u bogatstvu i njegov Instagram je prepun fotografija iz skupih automobila i luksuznih kuća.

Podsetimo, Snežana i Dragan su sklopili građanski brak pre oko trideset godina, a 2011. godine su se venčali u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković -Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan.

„Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: ‘Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam’. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine“, rekla je Snežana svojevremeno.

Stojkovići koriste svaku priliku da se okupe, a sada je Snežana sa decom doputovala u Dohu kako bi podržali Piksija.

BONUS VIDEO: Top 5 najkraćih brakova 

Komentari

Svi komentari (0)