Oglasilo se Tužilaštvo povodom pretnji Jovani Jeremić: Pokrenuta istraga

Podeli:
Jovana Jeremić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Jezive poruke stigle voditeljki.

Voditeljka Jovana Jeremić ovih dana proživljava pravu dramu, bog čega je na kraju potražila pomoć policije.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je policijskoj stanici 29. novembar prijavila da joj stižu pretnje, a nakon toga se oglasilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

"Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu proveriće sve navode novinarke Jovane Jeremić, a u vezi pretnji koje su joj upućene telefonskim putem, a sve u cilju utvrđivanja postojanja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i utvrđivanja identiteta posiljaoca poruka preteće sadržine", piše u obavešenju koje je izdalo tužilaštvo.

Jovana Jeremić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsećamo, kako Jovana tvrdi, ona je proteklih dana dobijala preteće poruke od osobe koja tvrdi da je član klana Velje Nevolje i prijatelj starlete Tamare Đurić, a sve u cilju da bi zaštitio Maju Marinković s kojom je poznata voditeljka vodila medisjki rat.

"Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj", navedeno je u poruci koju je Jovana dobila.

S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje.

"Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji “tigrovi”, pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena", piše dalje.

"Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz Principa. Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi*ku jebem. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina", piše u pretećim porukama, prenosi Informer.

BONUS VIDEO: Veče sa Ivanom Ivanovićem - kraljice rejtinga

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.