Foto: EPA-EFE/WALTER BIERI

Kraljica popa često zbuni svoje fanove neobičnim ponašanjem i stajlinzima.

Iako su fanovi Madone navikli na njene ekscentrične objave, pevačica je sada nadmašila samu sebe.

PROČITAJTE JOŠ

„Samo ti (ja)“, napisala je Madona ispod kratkog snimka na profilu, u kom prvo pozira sa sunčanim naočarima, a odmah zatim i sa maskom na licu i bičem u ustima. Ali tu nije bio kraj.

Nakon objave, na Instagram storiju podelila je niz fotografija koje su zbunile milione pratilaca.

„Beba želi da se vozi; Tako visoko; FDR ljubav; Uspavala sam se; Molim gospodina da sačuva moju dušu“, pisalo je uz fotografije koje je objavila.

Madona je na fotografijama pozirala u raznim pozama na krevetu. Na sebi je imala čipkastu masku, bič, crne pantalone, crne rukavice, čizme i čipkastu majicu ispod koje su se nazirale bujne grudi. Na jednoj od fotografija, Madona je pozirala šireći noge na krevetu, zbila se uz jastuk i otvorila usta. Pratioci su ostali zbunjeni.

Iako je na objavi za samo 15 sati prikupila oko 50 hiljada lajkova, sudeći po komentarima, fanovima se nisu svidele nove fotografije i snimci pevačice.

„Šta radiš? Neverovatna si pevačica i ne moraš ovo raditi. Izgledaš staro i kao da očajnički želiš pažnju drugih. Molim te, prestani. Uništavaš svoju lepotu“, poručila joj je korisnica društvenih mreža.

„Madona, molim te prestani s botoksom i operacijama. Napravi novi album“, dodala je druga.

„Neka neko ovu divu, koja očajnički traži pažnju, stavi na druge lekove. Plaši decu i gubi fanove brže nego što je potonuo Titanik“, zaključio je jedan od pratilaca.

Podsetimo, kraljica popa je ove jeseni objavila fotografije sa svojim novim, 40 godina mlađim, dečkom. Endrju ima 23 godine, a on i Madona su primećeni dok su razmenjival nežnosti na jednom koncertu u Njujorku, piše „Page Six“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar