Novi kulinarsko-takmičarski šou "Savršena večera" emitovaće se pet puta nedeljno od 20.30h na televiziji Nova S.

Petoro potpunih stranaca koje spaja ljubav prema hrani boriće se za titulu „Savršene večere“ uz kuvanje, druženje i uživanje. Ove nedelje će takmičari u emisiji predstaviti specijalitete Kragujevca i okoline.

PROČITAJTE JOŠ:

Prva je „probila led“ Nikoleta Ljubisavljević iz mesta Donje Komarice, koja je opisala da joj je porodica na prvom mestu. Nikoleta ima četvoro dece i u devetom je mesecu trudnoće, pa će porodica uskoro dobiti novog člana. Iz grada su došli u prirodu, gde uživaju u novom okruženju, daleko od gradske gužve.

Ostalih četiri takmičara su Dragica Marković iz sela Rekovac, u srcu Šuumadije, Desimir Dimović iz Kragujevca, student i avanturista, Zoran Đorđević, penzioner iz Kragujevca i Mirjana Ratinac koja vodi da kuva.

Nikoleta je otvorila ovu nedelju posvećenu specijalitetima iz Šumadije, a za goste hranu sprema od organskih proizvoda iz svoje bašte.

„Savršena večera“ prati pet takmičara koji žive u istom gradu, a svaki od njih u svom domu organizuje večeru za svoje konkurente. Takmičari ocenjuju večere jedni drugih i na kraju onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra. Zvuči jednostavno? Ipak nije… Ne zabravite na kulinarske katastrofe, neprijatne interakcije učesnika za večerom, različite strategije za pobedu.

„Savršenu večeru“ gledajte od ponedeljka do četvrtka od 20.30 časova na Nova S TV.

BONUS VIDEO: Zorica na samom početku nove „Savršene večere“ sve nasmejala

Komentari

Svi komentari (0)