Sanja Maletić Foto: Z. K. Munja/Grand Online

Nekada je nizala hitove.

Pevačica Sanja Maletić bila je veoma popularna dvehiljaditih, a njene pesme „Mlađi“ i „Biće nam dobro s vremena na vreme“ bile su neizostavne na mnogim žurkama.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, ona već neko vrmee nije mnogo prisutna u javnosti, a nedavno je u jednoj emisiji, što je mnoge podsetilo na užasnu situaciju u kojoj se pevačica našla pre tri godine.

Naime, nju je u Bijeljini jedan taksista napao nožem.

„Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlezdom… Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se… Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila“, ispričala je Sanja svojevremeno pevačica za domaće medije.

Foto: Instagram/sanja_maletic_official

Pored toga, pevačica je imala i saobraćajnu nezgodu, o čemu je takođe pričala.

„Završila sam u jarku. I dalje sam u šoku. Ne mogu da dođem sebi. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali najbitnije je da sam živa“, ispričala je ona tada.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)