Mrkonjić: Ana i ja smo u godinama, među nama nema tajni

Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Iskrenost, međusobno poverenje i poštovanje. To su tri važna faktora koja utiču na vezu dvoje ljudi. Ljubav se podrazumeva. Mi smo u godinama, znamo kako se živi i kako živimo, prema tome, tu smo sa vama da vam to pokažemo još dugo, nadam se. Nećete se otresti mene, ali sigurno", rekao je političar Milutin Mrkonjić o osmogodišnjoj vezi sa Anom Bekutom.

PROČITAJTE JOŠ

Ana Bekuta i njen osmogodišnji partner Milutin Mrkonić juče su zajedno gostovali u prvoj emisiji „Grand special“ nakon višemesečne pauze zbog koronavirusa. Čim su stigli u veliki studio na Koštunjaku, odmah se poručili žestinu kako bi se osvežili i rashladili. Kao tinejdžeri, sve vreme su se domunđavali i šaputali jedno drugom na uvo. Folkerka je nedavno u intervjuu za portal Nova.rs rekla da bi svakoj ženi poželela muškarca kao što je njen partner. Mrka je na to odgovorio da među njima nema tajni, te da je poverenje i poštovanje održalo njihovu vezu osam godina.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Nema tajne. Iskrenost, međusobno poverenje i poštovanje. To su tri važna faktora koja utiču na vezu dvoje ljudi. Ljubav se podrazumeva. Mi smo u godinama, znamo kako se živi i kako živimo, prema tome, tu smo sa vama da vam to pokažemo još dugo, nadam se. Nećete se otresti mene, ali sigurno“, rekao je Mrka.

Pevačica i političar pozitivno su iznenađeni promenama u „Grand“ produkciji. Naime, umesto kreativnog direktora Saše Popovića emisiju će ubuduće voditi Vesna Milanović, Siniša Medić, Sanja Kužet i Voja Nedeljković. Mrkonjić je u razgovoru za Nova.rs istakao da je Popoviću trenutno potreban odmor, ali insistira na tome da ga kandiduje za ministra kulture jer smatra da bi ta tutula njemu odlično legla.

Saša Popović
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Saša treba da bude ministar kulture, pre svega, odmah da vam kažem i ja bih ga kandidovao. Čovek mora da bude u vladi. Ja sam to njemu lično rekao, evo i sad ga predlažem. To je čovek koji sve zna i koji je sve u životu prošao, prema tome nije samo estrada već i kultura. Kultura je mnogo šira i Saša apsolutno ima uslove da bude jedan od vodećih ljudi“, rekao je građevinski inženjer.

Mrkonjić kaže da je predložio Saši njegovu ideju, ali da se on samo nasmejao i nije ga ozbiljno shvatio.

„On je smatrao da se ja šalim. Evo, ja se sada ne šalim, ozbiljno to kažem. Ponavljam, predlažem Sašu Popovića za jednog od ministara u vladi Republike Srbije. Objavite to u medijima da inženjer Milutin Mrkonjić to predlaže jer čovek ima iskustva, zna šta su širi problemi kulture, a ne samo estrade. On nije samo estradni čovek, svašta nešto je prošao u životu, a za mene je to vrlo važna stvar“, rekao je političar za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar